MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

13 března, 2019

Setkáváme se již po šesté a opět přináším tipy na moc pěkné instagramové účty, s jednoduchými fotkami, nic přeplácaného. Prostě radost pohledět... Líbí se vám? Znáte je?

  • rezina60
  • cteni_pod_lavici
  • papirovakridla
  • tyrkysova.knihovnicka
  • dufkova.simca







Příspěvek sdílený Čtení pod lavicí (@cteni_pod_lavici),







Nezapomenutelná šestice, co trochu připomíná Dannyho parťáky 😁 Příběh, do kterého se chcete začíst, i když jinak young adult moc neholdujete - je totiž skvělou směsicí napětí, zajímavých odhalení, neskutečně promyšlených dějových linek, mezilidských vztahů a dobrodružství. Kaz a kumpáni vás prostě okouzlí natolik, že budete lačnit po finálním rozuzlení, takže druhý díl mějte nachystaný. Nad autorčinou schopností si promyslet všechny možné varianty a strategie, dosud nepřestávám žasnout 😯 Více v článku na blogu! . An unforgettable group that reminds me Ocean's Eleven ☺ The story you want to read, although you do not like the young adult - is a great mix of tension, exciting revelations, unbelievably thought-out storylines, interpersonal relationships, and adventure. Kaz and the comrades will just make you so excited that you want to read second part immediately. Above the author's ability to think about all possible variants and strategies, I still keep astonishing 🤓 . #sestvran #leighbardugo #sixofcrows #grishaverse #youngadult #yabooks #yafantasy #youngadultfantasy #fantasybooks #fantasylover #trilogy #dnescitam #dnesneessentials #czbookstagram #mujkniznitip #czskbookstagrams #igreads #readersofinstagram #ukazcoctes #bloggersre #vicecasunacteni #humbook #vzcocz #czech_insta #igraczech #iglifecz #igerscz #vscocze #vscoapp #vscodaily
Příspěvek sdílený Tyrkysová knihovnička (@tyrkysova.knihovnicka),





Dobré ránko.. ☕💙 V noci jsem dočetla tuhle pecku.. 👌 Dávám 6* z 5 možných 😃⭐⭐⭐⭐⭐⭐ jako fakt.. 😱 Je to celkem novinka, takže se ještě nestačila moc dostat na oči nám všem, ale věnujte ji pozornost, stojí za to! Nikdy jsem nic podobného nečetla a naprosto mě to uchvátilo. Miluju Hadley i Archera.❣ A mooooc chválím @nakladatelstvi_fragment ❣ Vždycky obdivuji, když je třeba v americkém filmu písnička, která se přeloží dokonale do CZ tak, aby dávala smysl a ještě k tomu se rýmovala. A to se vám neskutečně povedlo ve výhrůžných vzkazích, které dostávala Hadley. To jsem fakt koukala. Takže klobouček dolů 🎩 hlavně teda překladateli 👏👌 #alisongervais #in27days #jen27dnu #fragment #kniha #knihomol #ukazcoctes #dnescitam #copravectu #coctu #svetyliteratury #tipnaknihu #kavaakniha #czbookstagram #booklover #book #currentlyreading #coffeeandbooks
Příspěvek sdílený Simona Dufková 📚 🇨🇿 🐈 (@dufkova.simca),




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Moc pěkný článek :) Všechny tyhle bookstagramy také sleduji a moc se mi líbí jejich fotky :) Radost pohledět :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem obdivovatelem výše zmíněných :-) Jednoduché a efektní fotky, nic přeplácaného. To mám ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, moc děkuji! (jsem blesk, ale objevila jsem!) Hezký výběr ve všech tvých výběrech, objevila jsem pár, co jsem neznala, tak si je jdu hned přidat :-)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne