MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

27 května, 2015

Praktický koutek

středa, května 27, 2015 čeká na komentář
└ moje amatérská tvorba layoutů, knižních záložek, ikonek...
└ malá pomoc pro bloggery a blogspot, různé doplňky pro blogy...
└ vlastní správa e-knih hezky přehledně v programu...


Autorství
» Obvykle šablony vytvářím z nějakého základu, který jsem si našla a přetvořila. Někdy jde o malé změny (v tomto případě uvádím i původní šablonu), někdy ji změním téměř celou. Určitě nikdy v šablonách neměňte mě jako autora a nemažte odkaz na mě.
» Co se týče záložek, zde obrázky čerpám z googlu či pinterestu a využívám dostupné zdroje jako knižní obálky a podobně. 
» Veškeré návody k bloggeru či dalším programům jsou zcela mojí tvorbou a jde o funkce, které jsem sama vyzkoušela, nafotila a sepsala. Takže určitě nevydávat za svou tvorbu. Děkuji



 

Info ke grafice

» ZDARMA: Potřebujete vyrobit nějakou knižní záložku, banner do menu nebo cokoli dalšího? Zkuste mi napsat a snad se nějak domluvíme. Nejdřív si ale prohlédněte moji předešlou tvorbu, ať máte představu o mých 'schopnostech', abyste pak nebyli zklamaní, že nedokážu vytvořit zázraky :-)

» ZA KNIHU: Šablony jsem se rozhodla tvořit ve výjimečných případech a hlavně pro blogy starší jednoho roku s pravidelnou aktivitou. Spousta blogerů mi pak za tuto práci nabídla knihu (alespoň se pak šablony jen tak nezbaví :-P). Nebojte, nejsem náročná, stačí nějaká obyčejná. Sice neumím tvořit žádné luxusní a náročné šablony, spíše obyčejné a prosté, ale naštvalo mě, když jsem tvořila zdarma a někteří si toho nevážili a do měsíce ji zase nahradili. Jako bonus jsem ochotná každému pak pomáhat s dalšími změnami a úpravami. Za ty už pak nic nechci :-D

» ZDARMA: Pokud nechcete nic vytvářet, ale potřebujete nějakou radu, chybí vám tu nějaký návod, stačí napsat ;-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne