MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

13 února, 2019

Mám pro vás další díl tohoto typu článku. Tentokrát mám pro vás několik účtů, které patří do horní hranice, ty, které jsou pro mě úplně nej... Ukážu vám dalších pět a příště další ;-) Jaké jsou vaše oblíbené?

  • nofreeusersnames
  • sarka.fofonkova
  • thebooktalkblog
  • baru.reads
  • suzanneawhite





V mojí bublině převládá názor, že Kostičas je lepší než Vidořád. A to jako teda není! 😁 Špinavé londýnské uličky a politikaření syndikátu mě bavili mnohem víc než První Šeol. Trojka byla za mě trochu výplň, tak netrpělivě očekávám čtvrtý díl, který se bude odehrávat v Paříži. 😍 Jo, vůbec bych se nezlobila, kdyby @say_shannon psala malinko rychleji. 😂 Teď si pohrávám s myšlenkou, že bych si dala audio v angličtině. Škoda, že česky young adult moc v audioknižní podobě nevychází... a kdyby jo, tak se to asi nebude kdovíjak prodávat. Nebo myslíte, že kecám? 🤔 #ukazcoctes #humbook #youngadult #vidorad #hostbrno #samanthashannon #kosticas #fantasy #dystopie #londyn #kniznitip #tipnaknihu #vicecasunacteni #bookstagram #czbookstagram #knihomolka #booklover #audioknihy #audiobook
Příspěvek sdílený Olga Zbranek Biernátová (@nofreeusernames),







Příspěvek sdílený B O O K S T A G R A M 📖 (@thebooktalkblog),





Příspěvek sdílený Ettelwen (@baru.reads),






Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Tyhle taky sleduji :) taky bych chtěla umět fotit knížky. Ale já se to naucim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja asi nikdy :-D jsem na to leva, nebo bych potrebovala spis fotak misto mobilu...

      Vymazat
  2. Miluji tyto články :) Jsem vždy hodně ráda, když najdu někoho nového, koho mohu sledovat a má skvělé fotky. :)
    Přeji krásný víkend. :)
    Reading With Lucy

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne