MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

16 června, 2015

Jurský svět

úterý, června 16, 2015 čeká na komentář
poster
Dlouho jsem se na film těšila. Jurské parky mě vždycky bavily. Tento film byl povedený, ale měl svoje mouchy. Všechno uteklo zbytečně strašně rychle, spousta věcí se dala hodně předvídat, ale přesto to byla zábava a samé dobré triky. Dinosauři vypadali jako živí, s hlavními postavami jsem byla více než spokojená. Zklamal mě hlavní záporák,, pokud se mu tak dalo říkat. Protože se jeho úkol dal očekávat. Je to docela škoda, myslím, že po tolika letech od posledního filmu, se z toho dalo vymáčknout víc. Ale spokojenost je rozhodně na místě.

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne