MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

31 července, 2023

Dlouho jsem si nechávala tuto trilogii odloženou, protože Noční běžci pro mě byli suproví a já je jednak potřebovala rozdýchat, ale za druhé i dostat z hlavy. A proto jsem si dávala načas, než se do tohoto světa vrátím.

20 července, 2023

Moje křeččí doupě

čtvrtek, července 20, 2023 2 komentáře

Po uspání Maggie jsem si čím dál víc uvědomovala tu prázdnotu a ticho v bytě. Po tolika letech mi najednou chyběl parťák. Přestože jsme každý den jen tak existovaly vedle sebe, každá si žila po svém, bylo hodně poznat, že už není. A tak jsem začala přemýšlet, co dál. Přestože jsem byla rozhodnutá, že zvířata nechci, nešlo to jinak. Nicméně moje rozpoložení způsobilo, že psa už znovu v životě nechci, po třetí bych tím procházet nechtěla a nezvládla bych to. Na kočky moc nejsem a už vůbec ne zavřené v paneláku. Z dalších možností zbýval králík, na kterého taky nejsem připravená nebo křeček.

08 července, 2023

Víte co, řeknu vám to na rovinu, i když už jsem to párkrát zmínila, romantické knihy nemám zrovna ráda, nevěřím na takovou tu velkou lásku v nich popisovanou a je jasné, že autoři to mnohdy ještě nafukují. Ale najdou se výjimky, které si přečtu a baví mě. Které i přes to klišoidní jádro, stále stejně se opakující, dokážou zaujmout. A taky nejsem z ledu, že jo a tohle je občas po náročných fantasy knihách ideální oddech. 



@lucylillianne