MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

02 března, 2019

Měsíc s knihou - únor

sobota, března 02, 2019 8 komentářů
Únor se opět projevil jako vydařený měsíc. Počet přečtených knih převažuje počet nových, což je úplně skvělé. Zatím jsem se svým knižním půstem maximálně spokojená. Jednak bych tímto tempem mohla opravdu hodně změnit poměr nepřečtených knih a jednak se bezhlavě nehrnu do každé novinky, která pak za to nestojí :-).


Jelikož se snažím celé čtení nějak naplánovat, abych to měla rovnoměrně rozdělené, beru si obvykle maximálně dva recenzáky na měsíc. V únoru to vyhrálo V klubíčku štěstí a Devět nocí. V prvním případě jsem chtěla zkusit autorčinu další knihu, protože při prvním 'setkání' jsem byla hodně spokojená. U druhé knihy mě už nebavilo čekat na objednávku s knihou, tak jsem si poprosila o recenzák, abych to měla rychleji v ruce :-)



Jak už jsem zmínila, měla jsem objednané knihy, ale držela jsem se při zemi a v košíku přistálo jen Devět nocí a Smrt před branami. Dvě knihy, které jsem nutně potřebovala. Zatím se držím a moje nenechavé ruce nepouštím do e-shopů moc často, nedopadlo by to dobře :-D


A posledním přírůstkem měsíce je Klan, výhra ze soutěže u Albatrosmedia. Konečně se na mě usmálo štěstí a mezi těmi desítkami emailů o tom, že mám smůlu a nic jsem nevyhrála, se našel jeden pozitivní :-).


A to je prosím pěkně všechno. Jak jste dopadli vy? Kolik máte nových knih?

Celkový počet nových knih: 3 papírové knihy, 2 e-knihy



Únor Celkově rok 2019
Koupené z vlastní kapsy: 0 0
Narozeniny, vánoce, svátek, za šablonu, výhry, za kupony, darované, co není z mé kapsy: 3 7
K recenzi: 2 4


Přečtené knihy


Celkový počet přečtených stránek: 2451



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Tak to jsi získala velmi pěkné kousky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Když se nad tím zamyslím, tak knih jsem za únor nashromáždila asi 3. Jedna byla ekniha - P.S. Líbíš se mi od Kasie West a pak dvě knihy k recenzi. Skleněný les a Poslední číslo. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky máš knižní půst? Občas je potřeba se uskromnit a šetřit se na lepší četbu :-D

      Vymazat
  3. Klan vypadá dobře! Mně zatím chodí samé emaily, že jsem nevyhrála. :D Poslední dobou kupuji jen e-knihy. Vůbec nemám přehled, kolik jsem za minulý měsíc utratila. A raději to nechci vědět nebo bych se zděsila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se do eknih nechce investovat, když to pak nemůžu držet v rukách...

      Vymazat
  4. Také mám raději knihy, ale spíš si je půjčuji z knihovny. Jinak zajímavé knihy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na knihovnu bohuzel moc casu nemam, navic jsem sysel, ja potrebuji mit i neco doma :-D

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne