MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

21 prosince, 2014

Shrnutí týdne #23

neděle, prosince 21, 2014 čeká na komentář
A zase ta neděle. Poslední adventní, vánoce za dveřmi. Už zbývají jen tři dny a máme tu Štědrý den. Dnes jsem za pomoci mamky dopekla konečně cukroví. Je toho opravdu hromada, tak nevím kdo to bude jíst :-)

V tomto roce jsem měla poslední dvě recenzní knihy, první byla Píseň krve, kterou jsem dočetla minulý týden a druhou Saeculum, kterou jsem zvládla zase v tomto týdnu. Byla to dost dobrá kniha se zajímavým koncem. Pokud máte rádi aspoň trochu napětí, tak si ji přečtěte.

Minulý týden jsem udělala nové nadpisy. Tento týden jsem zavedla štítky do článků s recenzemi na knihy. Zatím to není u všech, ale určitě na tom ještě zapracuji. Možná se to někomu bude zamlouvat nebo taky ne. To už je na vás :-)

V tomto týdnu mi skončily přednastavené články s ukázkami knih. Do konce roku už žádné nastavovat nebudu. Když bude čas a chuť nějaké zase hledat, tak určitě přidám. Pravidelně přibývat budou zase ale až po novém roce...

To je asi všechno. Půjdu koukat zase na King Konga na prima cool :-P Užijte si zbytek neděle a děkuji vám za přízeň na tomto blogu. Za každou návštěvu a komentář jsem moc ráda a určitě mě to potěší. Mějte se :-D


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne