MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

05 července, 2020

Shrnutí týdne #309

neděle, července 05, 2020 čeká na komentář
Druhý týden dovolené utekl ještě rychleji než první, především poslední dny už jsem si nestíhala ani pořádně vychutnat. Ale splnila jsem si, co jsem chtěla, zvládla jsem maraton filmů, přečetla šest knih, celkově jsem si odpočinula. Několikrát jsem se stavila u mamky užít si zahrady, vytáhli mě na koleno a tak dále... Takže jo, bylo to dobré. A brzy snad zase...


Pondělí - dovolená, den desátý
přečteno: Kouřový démon, 172 stran, Až do dna, 16 procent
zkouknuto: Black Panther, Avengers: Infinity War

Téměř celý den zase pršelo, takže program žádný. Jen jsem četla a koukala na filmy. Naštěstí jsem měla i uvařeno, takže žádná námaha.



Úterý - dovolená, den jedenáctý
přečteno: Až do dna, 20 procent
zkouknuto: Ant-Man and the Wasp

Na večeři jsme jeli na koleno. Dali jsme tomu druhou šanci a tentokrát to konečně měli nachystané, takže jsme si pochutnali. Bylo toho hodně, takže jsem nesnědla ani půlku a zbytek jsem podstrčila mamce domů. Druhý den by se mi z toho asi protáčely oči. A jelikož mi volali z práce, že nám budou vyměňovat skříně na šatně a že je potřeba staré vyklidit, vzala jsem Maggie na procházku s sebou a skočila si pro věci. Samozřejmě zpátky už byla absolutně hotová, tak jsem ji musela kousek nést :-O.

Středa - dovolená, den dvanáctý
přečteno: Až do dna, 22 procent
zkouknuto: Captain Marvel

Opět jsem využila počasí a vyrazila k mamce na zahradu. Dovolená se blížila ke konci, tak jsem musela prostě vypadnout, dokud to šlo. Maggie bylo fajn, ta je vždycky hrozně šťastná venku. Sice jsem tam většinu dne byla sama a nudila se, ale lepší než v bytě. Do bazénu jsem nakonec nevlezla, protože skoro celý den pofukovalo, tak se mi nechtělo do studené vody a ještě se nechat ofoukávat :-D.

Čtvrtek - dovolená, den třináctý
přečteno: Až do dna, 35 procent
zkouknuto: Avengers: Endgame

Ráno mě čekal zubař, naštěstí jsem přežila a byla během pár vtěřin zase venku. Takže stres z vyšetření zase až za půl roku. Tímto dnem jsem i úspěšně ukončila Marvel maraton. Posledního Spidermana jsem už nepouštěla, stejně spadá do jiné fáze. Úplně jsem zapomněla, jak mě Avengers: Endgame naštvalo, když jsem to viděla poprvé. Takže samozřejmě jsem si to zopakovala. Jsem ráda, ale že jsem to takhle zkoukla všechno, spojila jsem si spoustu detailů, které prostě člověku vypadnou z hlavy, když vždycky čeká minimálně rok mezi filmy. Ale jsem i ráda, že už to mám za sebou. Přece jen to bylo nějakých 22 filmů a dalo mi to zabrat...



Pátek - dovolená, den čtrnáctý
přečteno: Až do dna, 7 procent, Na hraně temnoty, 13 stran

Dočetla jsem další Chloe Neill. Z knihy se vyklubal zatím nejhorší díl a očividně si to nemyslím jako jediná, protože třeba na DK je spousta nespokojených názorů. Doufám, že pokračování bude už lepší, ale já si pro jistotu dám chvíli pauzu a vrhnu se na jiné kousky. Mám jich opravdu požehnaně a na některé se neskutečně těším, takže se k nim taky potřebuji dostat...

Sobota - dovolená, den patnáctý
přečteno: Na hraně temnoty, 69 stran



Neděle - dovolená, den šestnáctý
přečteno: Na hraně temnoty, 78 stran

Dopoledne jsem jela opět k mamce a byla skoro do večera. Poslední den dovolené už se mi nechtělo nic dělat a představa nadcházejícího pondělí byla přímo děsivá. Číst se mi moc nedařilo, nebylo dost klidu, ale konečně jsem se dostala alespoň na chvíli do bazénu. I když největší vedro se paradoxně udělalo až když jsem chtěla jet domů. K večeru už jsem se musela nachystat do práce, dofoukat kolo a tak podobně... a dovolená končíííí :-(.






Články, které vyšly:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne