MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

29 července, 2018


Tento týden byl časově trochu náročnější a navíc se objevila ta pravá letní horka. Takže jsem po pravdě neměla moc energie na čtení ani cokoli jiného. Dnes to však vypadá na zlepšení, i když teplo je stále dost. Ráda bych se pustila do čtení, ale mám problém, protože mi blbne internet a tak jsem ráda, že se mi vůbec po deseti minutách načte stránka. Budu se modlit, aby se podařilo zveřejnit tento článek a pak se v tom budu zase vrtat...

Zatím jedinou přečtenou knihou je recenzák od Domina a to Všichni jsme utkáni z hvězd. Opět mě Rowan Coleman přesvědčila, že její knihy jdou více do hloubky. Přinesou příběh obvykle s těžšími tématy, ale také popisují život jaký je, humor, radost, smutek, prostě všechno dohromady.... Už se těším na další knihu Není co ztratit, kterou jsem objevila ve výprodeji...


Momentálně mám stále rozečteno Peklo z Araratu. Nebudu se zatím ke knize více vyjadřovat. Svým slimejším tempem se blížím teprve polovině a dojmy jsou zatím rozporuplné. Nechám si to až na konec, teprve potom, jak to skončí se všechno dozvíte. Čekala jsem asi trošku něco jiného, ale tak to bylo u spousty knih a jak to dopadlo ;-)


Novým kouskem v knihovničce je výhra ze stránky Fantasy Gate. V poslední době jsem si říkala, že se na mě štěstí prostě neusměje, účastním se stovek soutěží a výhry jen dvě, což sice můžu být ráda, že vůbec něco, ale člověk by si toho přál mít doma víc :-P No tak jo, jsem ráda za každý kousek. Tentokrát jsem vyhrála knihu Sova :-)


Byla jsem dotázána jak vkládám knižní ukázky do recenzí. Alespoň jsem díky tomu měla inspiraci, co nového sepsat a přidat, aby Praktický koutek zase trochu ožil.  Pokud by to tedy někoho zajímalo, vytvořila jsem k tomu krátký návod, abyste to mohli využít i vy... Najdete ho na mém druhém blogu.

Konečně jsem taky publikovala další uložený koncept a to filmy a seriály, které jsem zkoukla. Nechtěla jsem dělat příliš dlouhý článek, takže v něm najdete jen šest hodnocení. Navíc jsem teď na nic pořádně zajímavého nenarazila. Z nudy sjíždím celý seriál Taková moderní rodinka. A na co jste koukali v poslední době vy?

Poster undefined 
        Dívka (TV film)
       
      
       poster poster poster poster poster

A to je asi všechno. Měla bych si udělat něco k jídlu a rozkopat ten internet. Ty dnešní technologie jsou opravdu něco na moje nervy. Snad se mi to podaří nějak rozjet, jinak to opravdu špatně dopadne. Ale jinak vám přeji hezkou a klidnou neděli... :-)

Edit: Internet jede, jupííí. Poté, co jsem pomačkala všechno, neustále vytahovala ze zásvuky a zase zapojovala, jsem prostě chytla tu blbou skříňku a přestěhovala ji na jiné místo. A hele, ono to konečně jede. Asi tady mám v bytě nějakýho šotka, který mě zkouší... :-/

Přírůstky

  • Sova




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

9 komentářů:

  1. Gratuluji k výhře. Jdu rovnou omrknout recenzi na Rowan - ta mi zase nějak unikla :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Gratuluji k výhře :-) Já také pořád soutěžím a teď mám nějaký výherní útlum :D
    Zajímá mě, jaké je to Peklo z Araratu, takže se budu těšit na recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
  3. S pomalým internetem a letními horky se potýkám taky :) Řeším to čtením na koupališti po práci a ke psaní článku si dám čokoládu na nervy, abych se nad tím internetem nerozčilovala :) Jinak moc pěkné kousky. Četla jsem Všichni jsme utkáni z hvězd a byla jsem nadšená :) Je to krásná kniha :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ke knize gratuluju. :) Horko je poslední dobou pořádné, ale na druhou stranu, kdy jindy by mělo být, než v létě. :)) S pomalým internetem (musím zaklepat) jsem už dlouho problém neměla, ale znám to a rozhodně nezávidím. Přeju pevné nervy... :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Léto sice je, ale vyhovuje mi nižší teplota. Těch třicet je hotová sauna...

      Vymazat
  5. Gratuluji k výhře :) Na mě se poslední dobou usmívá štěstí :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne