MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

28 července, 2018

Viděla jsem... #135

sobota, července 28, 2018 4 komentáře
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

poster  poster  posterposter

Dívka
V televizi jsem narazila na další snímek, který ztvárňoval tak trochu život Hitchcocka. V tomto případě se film zaměřil především na natáčení hororu Ptáci a co se dělo kolem něj. Tak nějak mi přišel režisérův život dost divný a hlavně z filmu vyplynulo, že on nebyl tak úplně normální. Jako takový 'dokument' o natáčení dobrý, podle skutečnosti dobrý, ale jeho život na mě moc dojem neudělal. Takovému pošukovi bych se vyhýbala :-D

Moje hodnocení:


Druhý báječný hotel Marigold
Stejně jako u prvního filmu tu vidíme to samé téma, stejné tváře a stejný způsob vyprávění. A i když se tu neděje nic velkého, stejně to člověka baví jako oddechový film, který hýří barvami, exotikou, humorem, ale i smutkem... Nečekejte mnoho a nebudete zklamáni. Asi tak nějak.

Moje hodnocení:


Barry Seal: Nebeský gauner
No nevím, proč takový filmy vznikají. Že je podle skutečnosti? To ale neznamená, že to za to bude stát. Film o americkém pilotovi, který obchodoval se Střední Amerikou a převážel zbraně a drogy, a něco i s pověřením své země či s přivřením jejich očí... Tohle mě fakt nebavilo a musela jsem nakonec i přeskakovat. Očekávala jsem nějakou akční podívanou, ale tento typ filmů moc ráda nemám.

Moje hodnocení:


Tiché místo
Chvíli mi trvalo, než jsem sebrala odvahu se na to podívat. Podle ukázky jsem očekávala horor, ale nakonec to nebylo tak zlé. Rozhodně žádné lekačky, ani nic, kvůli čemu bych pak nemohla spát. Atmosféra byla výborně vykreslená, hlavně to ticho téměř trhalo uši, alespoň ze začátku. Jinak můžu říct, že výborný nápad i zpracování, ale trošku mě zklamal ten konec. Ten tak nějak zůstal nedořešený. Možná zadní vrátka? :-)

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Děkuji za tip na Sirénu, vůbec neznám, ale zaujalo. Tiché místo mám v plánu zkouknout :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Seriál o mořských pannách mě před časem taky dost zaujal, ale ještě jsem se k němu nedostala. Zajímavě vypadá i Stranger Things :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. urcite to vyzkousej, alespon par dilu :-) a pak dej vedet :-D

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne