MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

28 července, 2018

Seriálománie #7

sobota, července 28, 2018 čeká na komentář
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)


poster poster

Siréna
Objevila jsem nový seriál s velice zajímavým tématem mořských panen, které jsou utajenými "predátory" oceánu. Bacha, koušou. Zatím mě to docela baví, i když se tam postupně objevují ty americké klišodní prvky jako velká rodinná tajemství, utajené projekty vlády a podobně... Mám obavu z toho, co bude následovat. První řada měla slušný rozjezd a dost mě bavilo. Otázkou je, co přinese ta třetí...

Moje hodnocení:

Stranger Things
Na bráchův popud a neustálé otravování jsem nakonec vyzkoušela i tento seriál. Po tematické stránce mě zaujal a bavil, ale co se týče zpracování, to bylo ze začátku trošku slabší. Je pravda, že to není něco zpackaného nebo tak. Jen mi chvíli trvalo zvyknout si na šílenou Winonu Ryder. Ze začátku jsem byla dost skeptická, bavit mě to začalo až v posledních třech dílech první série a stále platí, že ne každý díl se mi líbí. Ale nakonec vždycky přijde moment, kdy z nudy se stane pecka. Navíc oceňuji, že na americký seriál se snaží příliš neprotahovat dění nebo používat ty svoje typické klišé...

Moje hodnocení:
CSFD


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne