MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

06 října, 2016

Viděla jsem... #115

čtvrtek, října 06, 2016 13 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

poster poster poster poster

Podfukáři 2
Pokračování sice v hodnocení nedosáhlo na úspěch jedničky, přesto si myslím, že je to víceméně na stejné úrovni. Opět můžeme vidět nejrůznější efekty a triky a opravdovou promyšlenost děje. Ale na druhou stranu to působilo dost nudně, pořádně mě to nevtáhlo...

Moje hodnocení:
CSFD

Star Trek: Do neznáma
Dočkala jsem se a nový Star Trek zavítal do kin. Film se mi líbil, byl akční a docela svižný, i když bylo pár chvil, kdy jsem se trošičku nudila. Navíc to už nemělo tu pravou šťávu. Myslím, že změna režiséra nebyla až tak dobrá volba. Nicméně, za mě spokojenost.

Moje hodnocení:
CSFD


X-Men: Apokalypsa
Tento díl X-Menů velkou část působí jako spojka všech ostatních filmů. Tak nějak objasňuje kdo je kdo a odkud se vzal a tak podobně. Film jako takový není špatný, ale v podstatě se z toho až tak moc nevycucalo. Kromě tohoto objasnňování udržuje hlavní linku společný nepřítel, který mě až tak moc nebavil a to bylo vše...

Moje hodnocení:
CSFD

Alenka v říši divů: Za zrcadlem
Na pokračování jsem se velice těšila, hned, jakmile jsem zjistila, že bude. Prvním zklamáním bylo, že to netočil Tim Burton, což je převeliká škoda. A jako druhé, trochu mi vadilo digitalizování obličeje Kloboučníka. Už nevypadal tak dobře jako předtím. Děj byl trochu vleklý a chvílemi nudný. Ale možná, že když se podívám víc než jednou, teprve to pravé zapálení najdu. Každopádně na jedničku to nemá.

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

13 komentářů:

  1. X-meni se mi líbili, i když je fakt, že záporák za moc nestál. Určitě plánuji mrknout na Podfukáře a Alenku.
    Beauty of pink / Soutěž

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohuzel v posledni dobe me neumi nic nadchnout. Takze jsem zvedava treba na takovy Sirotcinec :-)

      Vymazat
  2. S Poldarka se víc moc vykouzlit nedá, kniha je také taková stagnující :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na druhý díl Podfukářů se také chystám.... jednička se mi líbila moc, tak uvidím, jak dopadla dvojka :)
    Stejně tak to mám i s druhým dílem Alenky :)
    No a Poldark je moje srdcovka- jak knihy, tak i seriál :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poldark mě zatím za srdce nechytl. Dívám se na to, ale knihy zatím nechystám. Strašně rychle tam utíkají roky a je to rychlé.

      Vymazat
  4. Koukám, že to byly samé slabší filmy tentokrát :D Ráda bych viděla Podfukáře, jednička se mi moc líbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem hrozný kritik. Filmy hodnotím mnohem víc do hloubky než knihy. Proto pak dopadají dost špatně :-D

      Vymazat
  5. Ani nevím, že už je to v kinech, nějak to v poslední době nestíhám sledovat :D Určitě se mrknu na Alenku a Podfukáře... i když si mi teď trochu srazila očekávání :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem nechtěla ;-) Za zkoušku to stojí vždycky. Kolikrát se mi líbí něco, co ostatním ne...

      Vymazat
    2. To dobře znám :D Snad se k tomu tedy dostanu co nejdřív :)

      Vymazat
  6. Viděla jsem jen Alenku, ale Podfukáře a Apolakypsu také plánuji. Já byla z Alenky naopak nadšená, přišla mi dokonce lepší, než první díl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-D tak mě druhá moc nebavila, ale když se podívám podruhé, třeba změním názor...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne