MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

11 června, 2017

Shrnutí týdne #152

neděle, června 11, 2017 3 komentáře
Tak se podíváme, jak vlastně vypadal tento týden. Měla jsem dovolenou až do pátku, takže si dokážete představit, co takový lenoch jako já mohl provádět :-) Ale pár věcí na sepsání se tu určitě najde.

Pondělní ráno jsem si rychle zaběhla na poštu, kde to byla jako vždycky totální katastrofa. Důchodci úplně všude, takže jsem na zásilku čekala skoro tři čtvrtě hodiny. Ještě větší 'radost' jsem měla, když jsem po cestě domů nakoukla do schránky a zjistila, že je tam lístek další. To znamená, že v úterý ráno opět na poštu do fronty... Ale oba dny jsem zvládla přečkat, čekaly na mě dvě krásky. Jedna výhra - Nové Pompeje a jeden úplatek za šablonu pro - Obyvatel:-)
 

Minulou neděli se mi podařilo dočíst Řád zlomených křídel. Po dokončení jsem potřebovala trochu popřemýšlet, jak na mě vlastně kniha působila a co bych na ni tak mohla napsat. Takže po poště jsem se ihned pustila do psaní recenze a tím začala svůj knižní týden... Zbavila jsem se tedy restu v podobě recenzáku a mohla se pustit do vlastního plánu, ve kterém tento měsíc figurovalo Illuminae. Moc jsem se na to těšila, protože vypadala opravdu vypilovaně do detailů... :-)

Ve středu už to chtělo změnu a tak jsme si s mamkou zaběhly na nákupy. Já potřebovala nějaké kraťasy a novou tašku a taky jsem se po cestě konečně dostala do Dobrovského. Tolik překážek než jsem se tam dostala, ale asi čtvrtý pokus vyšel a já tam konečně byla. Bohužel mi mezitím vypršela platnost jednoho kuponu, tak jsem přišla o slevu asi za sto dvacet korun :-( Ale co nadělám, tentokrát jsem si udělala radost dvěma knihami - Prozřetelnost ohně a Paní půlnoci... :-) A večer jsem měla další balíček, dorazil recenzáček v podobě Plísně ze série Havraní kruhy.


Po čtyřech dnech se mi podařilo zdolat Illuminae. Kdybych pořád někde netrajdala nebo nekoukala na filmy, zvládla bych to rychleji. Ale vy už mě znáte, i když knihy zbožňuji, nedokážu sedět u nich celý den... Jakmile jsem článek dokončila, sbalila jsem Maggie a jely jsme k mamce na zahradu. Venku se udělalo hrozný vedro, tak jsme jí nachystali bazén a ona se v něm zase vesele rochnila. To bylo radosti :-D


V pátek jsem od vás dostala dárek v podobě kulatého čísla návštěvnosti, na číselníku naskočilo krásných 50 000, což je opravdu krásné. Moc vám všem za to děkuji, že na mě myslíte a chodíte na blog číst moje žvásty :-P

A abych to zkrátila, víkend už jsem byla v práci, takže se toho moc nedělo. Nebylo ani pořádně kdy. Takže v sobotu jsem do menu přihodila boxík s nejnovějšími články z druhého blogu, abyste mohli případě zkouknout, co je tam aktuální. A dnes ráno jsem sepsala krátkou recenzi na můj čtecí polštář. Přišlo mi totiž pár dotazů ohledně jeho užívání a spokojenosti, tak tady to máte pěkně sepsané :-)


A teď už jen rozloučení, hezkou neděli všem :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

3 komentáře:

  1. Polnočnú dámu práve čítam :) A ten vankúšik vyzerá fakt perfektne, len ja som taká, že nevydržím dlho v jednej polohe a neviem ako by som si ho nastavovala :D
    ----
    Adi - caroknih.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Také mám pro našeho psa na zahradě malý bazének. Moc se mu tam ale nechce, tak ho tam musím dát trochu násilím. Pak je na něm ale vidět, že je rád, že je mokrý a není mu takové horko :-) . Mnohem radši si ale zaleze dovnitř do baráku. Máme tam totiž přes den zapnutou klimatizaci , kterou jsme si objednali ze Vzdušínu, a když si navíc lehne na studenou dlažbu, tak mu je fajn :-) .

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne