MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

11 června, 2017

Většina z vás si určitě v poslední době všimla, že často používám čtecí polštář při čtení knih. Už jsem měla dokonce i pár dotazů ohledně spokojenosti. Proto sepíšu těchto pár řádků, abyste to měli černé na bílém :-)

V prvé řadě řeknu, že jde o výrobek z Hranatého šitíčka (web, fb). Opravdu povedená věcička, která zabrala určitě nemálo času a hodně vychytávek. Z počátku jsem si říkala, jestli takovou věc vůbec potřebuji. Jak se nakonec ukázalo, tak ano. Polštář používám při čtení v sedě i leže. Hrany knihy, hlavně té těžší, mě netlačí do ruk a celkově nemusím držet takovou váhu. Kniha mi pohodlně lapí v polštáři na břiše nebo klíně, někdy si jej položím i před sebe na posteli a mám ho místo stolečku. Je fajn, že člověk může měnit polohy a vždycky ten polštář nějak před sebe nacpe. Takže pro moje bolestivé záda a kyčle ideální, můžu se pořád vrtět :-D


A teď trochu toho popisu... Zepředu najdete dva široké popruhy, do kterých vložíte desky knihy. Dvěma bočními šňůrkami zajistíte stránky, aby držely a neotáčely se. Uprostřed je šňůrka, která slouží jako záložka. Samozřejmě záleží na tom, kterou verzi polštáře si vyberete, protože máte na výběr několik možností. V mém případě najdete téměř všechno. Takže uprostřed je proužek na lampičku. Na krajích kapsy na mobil a další věci. Nahoře pruh na brýle. Ty já nenosím, tak alespoň sluneční pro představu :-D Úplně nahoře ucho na nošení. A vzadu dvě kapsy na přenos různých věcí... A to je asi vše... Teď už jen fotky :-)














Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

13 komentářů:

  1. Děkuji za milou recenzi a přeji moc moc dalších přectenych písmenek na polštáři :-) :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Polštář teď vídám všude a musím říct, že nad ním začínám dost výrazně uvažovat. Je to opravdu vynikající nápad a vypadá moc krásně! :) Zrovna teď totiž čtu Prozřetelnost ohně a z té těžké bichle mě zatraceně bolí ruce. :D Ale i když je to v mnohém praktické, myslím, že by mě asi dost otravovalo, kdybych musela při každém otočení stránky povolovat tu šňůru, co drží levou stranu, a po otočení ji zase utahovat, aby držela stránky dál... :D Takhle prostě jen otočím a čtu dál, nemusím se otravovat s nějakou šňůrou... :D Ale ještě uvidím. Myslím, že minimálně pro mamku ho objednám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu šňůrku vůbec nemusíš dávat na ty stránky. Můžeš ji nechat pod tím a stránky otáčet klasicky. Pak to jen stáhneš, až dočteš a půjdeš dělat něco jiného :-)

      Vymazat
  3. Já si pokládám vždy otázku, pokračuji něco takového, a vždy nekompromisně dojdu k názoru, že rozhodně ne. Pro někoho možná praktické, ale pro mě naprostá zbytečnost. Škoda, že se to dole třepí ty polštářky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem si to nejdriv myslela, ale nekonec z toho mam velikou radost, jeden jsem poridila i mamce a ta je taky nadsena :-)

      Vymazat
  4. Polštář vypadá úžasně a když ho tak vidím, také bych jeden chtěla. Ale znám se :D Pravděpodobně by buď skončil někde ve skříni nebo bych ho používala jako obyčejný polštář :D Ale jsem ráda, že tobě tak skvěle slouží :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem spokojená, hlavně u těch těžších knih je to paráda a jsem ráda, že ho mám... Někdo kupuje svíčky, někdo figurky a já si koupila polštář... :-)

      Vymazat
  5. Jak jsi s ním spokojená po letech. Využíváš ho ještě? Já teď nad něčím takovým přemýšlím, protože co mám syna, pořád mi bere knihy a někde mi je schovává, nemůžu si číst v posteli...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepoužívám ho nějak extrémně často. Zvykla jsem si ho vytáhnout na velké a těžké bichle, které je těžké udržet v rukách :-)

      Vymazat
  6. Tak to je tedy opravdu pěkná parádička. Chtěla bych se ale zeptat, jak takové potahy na polštáře jako jsou tyto hledáte? Já jsem se koukala všude různě po internetu a nic jsem skoro nenašla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím 😀 nenašla jste, protože to nejsou potahy, ale celé polštáře. Navíc šité v jediné dílničce ve velmi omezené výrobě. Mrkněte na FB na hranaté šitíčko. Sice teď delší dobu nešiji, ale není to navždy 😉 Týna p.s. oficiální web jsem rozkopala do základů a je v úpravě

      Vymazat
    2. Jojo, moc lidí to nedělá. Spíše jen obálky na čtení. Odkaz je v článku :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne