MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

22 února, 2016

Knižní přírůstky #82

pondělí, února 22, 2016 8 komentářů
Jak jsem slíbila, fotka dnešního výběru z levné knihy. Samozřejmě výběr byl dost mizerný (všechno dobré je prostě dávno pryč), ale vyhrál to Červený vrch, který mám na seznamu snad rok a koukám po něm už nějakou dobu. A jako druhý je Malý princ. Všichni o něm básní, tak ho vyzkouším i já :-) A ještě jako bonus další sovičku na pověšení do knihovničky :-D




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Také jsem si Červený vrch koupila a spoustu dalších knih :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na co pěkného jsi narazila? U nás nic moc...

      Vymazat
    2. Ještě jsem brala sérii Beautiful, Rendez-vous v Paříži a poslední dva díly série Strážci věčnosti.

      Vymazat
    3. Tak já viděla jen tu Paříž a tu jsem nebrala...

      Vymazat
  2. Pěkné přírůstky! :-). V LK je to jak kdy - občas mají úplný prd a pak se tam dají sehnat úplně skvělé knihy - třeba Cinder za 50 Kč (tu mám doma ještě jednu navíc, tak kdybys chtěla...) nebo celou obří sérii Sonea od Trudi Canavan za nějakých 450 Kč (je to myslím 7 dílů) :).

    Kdybys někdy něco v LK chtěla, stačí napsat a já se Ti mrknu u nás v Kolíně nebo v Praze (tam mají hodně knih docela dlouho) :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak občas tam jsou fakt super kousky. Ale často je docela bída. Cinder jsem propásla. Jelikož to neměli na webu, tak jsem to zjistila pozdě...

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Asi bych měla Levné knihy co nejdřív navštívit... jen kdyby byly blíž, než v Plzni :( Ta sova je totiž doopravdy skvělá :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne