MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

02 srpna, 2020

Po letech jsem konečně někam vyrazila a letos jela s mamkou a jejími dvěma kamarádkami na víkend pryč z města. Už dlouho jsem chtěla něco podniknout, ale moje problémy se žaludkem a zažíváním mě tak nějak držely stále doma, protože jsem neměla odvahu někam jezdit. Nakonec jsem ale kývla na nabídku a vyrazila pryč.

Nějaké věci jsme podnikaly společně, něco jsem vyrazila objevovat jen s mamkou, ale celkově to bylo fajn. Člověk alespoň na chvíli vyměnil prostředí. V sobotu odpoledne mě tedy žaludek trochu vyřadil z provozu (což mě naštvalo, večer jsme chtěly jít na koleno), ale zvládla jsem to a už zase hezky relaxuji doma...

V článku najdete fotky ze tří míst. První jsou rybníky nedaleko obce Býkovice. Pak jeden starý opravený mlýn přímo v Býkovicích a nakonec zámek v nedaleké obci Lysice...

Na ohrazdě






Porčův mlýn





















Zámek Lysice 

























Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Moc pěkné fotky, hlavně ten zámek vypadá krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se nejvíc líbí ta první fotka. Na zámky mě moc neužije. Jen škoda těch smrků, co tam jsou vidět. Koukám, že to všude chcípe stejně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já mám památky ráda :-)
      a ty stromy, no byla to hrůza, to není ani na fotce vidět, tam byl celý les mrtvý...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne