MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

29 září, 2019

Jako každou neděli, je i dnes čas kouknout na novinky a to nejdůležitější, co se tento týden stalo... Co se týče práce, tak to byla hodně velká makačka a jsem ráda, že mám teď pár dní na odpočinek. A to to nejhorší teprve začne. Jen nechápu, jak mám do další dovolené vydržet nějakých pět měsíců, uff...

Pondělí bylo hodně pohodové a jako start týdne ideální. Kdyby to tak bylo častěji, člověk by tu práci měl hned raději. Úterý a středa byl hotový frmol, chystalo se hned několik akcí, halloween, dušičky a podobně, takže jsem oba dny byla v práci snad okolo jedenácti hodin nebo tak nějak. Proto jsem si připadala zbytek dní jako vyždímaná a jako bych hubou ryla zem. Divné, že jsem neusnula v sedě. Jedinou dobrou zprávou pro mě bylo, že jsem vyhrála lístek na Humbook. Sice nemám plus, takže na autogramiádu se nedostanu, ale přesto jsem ráda a už teď se těším. Je mi jasné, že v den odjezdu budu proklínat všechny svatý, že musím tak brzy vstávat, ale cíl za to určitě bude stát... :-)

Aby aktivita na blogu nepokulhávala, podívala jsem se na chystané filmy na říjen. Je tam pár kousků, které mě opravdu zaujaly, ale nejvíc asi Terminátor... Rozhodně neopomenu ani ty knižní novinky, kde jsem objevila opět nepřeberné množství knih a raději článek zase rozdělila na dvě části (možná to tak už budu dělat vždy). Ale mojí nej novinkou bude rozhodně ilustrovaný Harry Potter ;-). Pokud vás zajímá, co všechno nakladatelé vydají, můžete mrknout zde.


Co se týče čtení, zvládla jsem se prolistovat Železným polibkem, Zkříženými hnáty a k recenzi momentálně mám Otrokyni citů, což je docela zvláštní kniha a nakonec jsem dala ještě jednu šanci a recenzuji Boží hrob... Máte s některou z nich zkušenosti? Jak se vám líbily?



V sobotu byl státní svátek, při kterém byly zavřené i obchody, tudíž jsem to využila a zajela k mamce na otočku. Tam jsem uvařila oběd a pomohla s chystáním nového výběhu pro další slepice. Trochu jsem četla, trochu odpočívala a jakmile jsem začínala usínat, jela jsem domů, abych taky ještě podělala nějakou domácí práci, jako třeba praní a tak :-D

Dnes jsem zvládla ranní, vcelku rychle mi to uteklo a tak můžu s úsměvem na tváři začít svoji dovolenou. Zrovna jsem si udělala misku smažených žampionů na zobání, poslouchám Shreka z televize a pak asi zkouknu další díl Carnival Row. Popravdě jsem od seriálu čekala něco víc a zase tak moc mě to nebaví. Koukáte taky? Co si o tom myslíte?

Tak jo, budu končit, mějte se hezky a užívejte zbytek slunečné neděle :-)

Přírůstky

  • Boží hrob
  • Otrokyně citů

facebook | twitter | knižní instagram | osobní instagram | pinterestbloglovin  


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Výhodou bydlení v Německu je, že státní svátky jsou tu trochu jinak než v Česku. Takže v sobotu, když bylo v ČR všude zavřeno, přijela rodina na návštěvu sem. Ikeu jsme sice nakonec nestihli, ale věděli jsme, že bychom mohli. :D Jenže v neděli je to zase naopak, to zavřou všechny pidikrámy všude v zemi. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vikendy by mely byt volne vzdycky, max treba sobota do obeda... driv to lide taky zvladali a nedelali si konicka z nakupovani, ale spise vyrazili do prirody, k pamatkam, na navstevy atd...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne