MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

09 září, 2019

Jak vidno, ani tato série neunikla trendu nedovydání. Já se k prvnímu dílu dostala v elektronické verzi a mám pocit, že jsem ji ukořistila díky akci, kdy rozdávali knihy zdarma či za minimální ceny... Některé z českých vydání jsem viděla i ve výprodejích a po pravdě mě to docela lákalo. Ale ještěže jsem do toho nešla. Další nekomplet sérii vážně nechci.
 

Lang Reilly

  • Případ Pegasus
  • Akta Julián
  • Mise Sinaj
  • The Coptic Secret
  • The Bonaparte Secret
  • The Cathar Secret
  • The Poison Secret
  • The Nassau Secret
  • The Elizabethan Secret


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Vždycky škoda, když sérii nevydají celou...

    OdpovědětVymazat
  2. Jako cože? Ani tohle nevyjde celé? :/ Četla jsem jen jedničku, taky jsem ji ukořistila za minimální cenu loni v létě, kdy Ereading a Palmknihy měly tu akci s těma kartami a drahokamy ... A nebylo to úplně špatné ... A co e týče toho "trendu nedovydání" tak nakladatelství se ohánějí nízkými zisky, což na jednu stranu chápu, ale na druhou bych zavedla nějaké pravidlo, že když už nakladatelství koupí práva na nějakou sérii, tak se tím zaváže k tomu, že ji aspoň dovydá celou ... Já chápu, že to může být finančně náročné, ale tak aspoň v té e-verzi, když se série špatně prodává, by to mohli dovydat ... mě se teďkon stalo, že jsem si psala se slečnou z DOMINA a bylo mi řečeno, že poslední díl Třpytného dvora nevydají ... POSLEDNÍ DÍL, jedna blbá kniha. Takže si musim e-knihu sehnat ve slovenštině, protože v češtině to prostě neudělaj. O to víc mě štve, že je to poslední kniha. Kdyby mělo těch dílů být ještě 5, tak to pochopím, ale jedna, jediná. To mě fakt naštvalo. Snad ta slovenská verze bude na Palmknihách, kde mám oba předchozí díly v češtině.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak oprava, koukám, že Smaragdové more, třetí díl Třpytného dvora ve slovenštině, na Palmknihách už je.

      Vymazat
    2. Oni právě kupují práva po dílech, ne na série... A u tohohle si nejsem jistá, ale v originále už je mnoho dílů, u nás se nic neděje a navíc je to ve výprodeji za pár korun. Takže nepředpokládám, že bude pokračování... To ale bývá docela často, že jde jen o jednu knihu. To vždycky hodně nas*...

      Vymazat
    3. Zavedla bych, že se nebudou kupovat práva na díly, ale na celé série.

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne