MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

02 září, 2019

Nechala jsem se vtáhnout do víru slev a knížek za pár korun. O této sérii vím díky seriálu, z kterého jsem viděla možná tak dvě minuty. Seriál příšerný, ale nápad se mi hodně zalíbil. Pak jsem zjistila, že Omega udělala nové vydání a k mému ještě většímu překvapení šly knihy do nejrůznějších akcí. Takže mě všechny tři knihy nestály snad ani tři stovky :-D.

Recenze - Shannarův meč | Shannarovy elfeíny | Shannarova píseň přání
 

Shannarův meč

  • Shannarův meč
  • Shannarovy elfeíny
  • Shannarova píseň přání  
 


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. To jsi na ně měla pěkné štěstí, že ti vyšly na tak málo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ano, pri posledni akci byly dokonce vsechny tri dily kazdy za 69,-...

      Vymazat
  2. Já zase koukala na seriál (ne do konce tedy).. a jako byl trochu nešikovně uchopen, ale jinak byl fajn.
    Co se knih týče, tak skvělá koupě...jen mě teda mrzí, že nejsou všechny tři dály ve stejném stylu, ale že ten Schannarův meč je prostě jiný.

    Zatím se měj ;)
    …ARI
    Blog: ARI Drobná
    Facebook: @marianaaridrobna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me ten serial prisel z takove te kategorie C, jak ja rikam :-D obsahove dobry, ale hure zpracovany, asi jako Xena a tak... jako decko jsem to mela rada, videla jsem to jinyma ocima, ale ted bych o to ani nezakopla :-D
      ja vim, taky me to stve a psala jsem o tom v jednom clanku drive a i tyto knihy jsem tam fotila... ale neda se nic delat..

      Vymazat
  3. Četla jsem Shannarovy elfeíny, nebyla jsem z ani extra nadšená ani zklamaná, takře si další díly nejspíš nepřečtu. :) Ale tobě gratuluju ke skvělé koupi. :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne