MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 srpna, 2019

Je to neuvěřitelné, ale už tu máme sedmé narozeniny blogu. Z počátku mě ani nenapadlo, že tu budu existovat tak dlouho. Sice ano, bavilo mě to a baví stále, ale hlavně jsem nečekala, že si i udržím tak početnou a nadšenou partu knihomolů, díky které má smysl se nadále snažit. Některé znám blíže, někteří jsou pro mě anonymní. Ale abyste věděli, že si vážím každého z vás, mám jako poděkování soutěž. 

Tentokrát jsou výhrou e-knihy, o které je poslední dobou velký zájem. Co jsem tak sledovala, tak spousta blogerů s nadšením přesedá na čtečky a neskutečně si to vychvalují. A právě pro vás, milovníky čteček a dalších čtecích zařízení, či pro úplné začátečníky a nové objevitele, je letošní narozeninová soutěž. Výhry do soutěže věnovaly skvělé Palmknihy. Velké poděkování patří jim i Zuzce Strachotové, která musela vyřizovat mé otravné emaily :-D

https://www.palmknihy.cz/

Navíc zmíním, že Palmknihy chystají novou aplikaci pro snadné čtení, která bude k dispozici během pár týdnů, takže i tam si budete moci knihy otevřít. Dostala jsem i pár obrázků na ukázku, tak se s vámi podělím. Co říkáte? Já jsem opravdu zvědavá a natěšená ;-)




A teď k té soutěžní části....

Výhra

3 VÝHERCI = každý vyhraje 1 e-knihu dle vlastní volby, kterou si vybere buď od nakladatelství spadající pod Albatros Media, nebo od Mystery Press či Fantom Print
 
  1. Soutěž bude probíhat od 7.8. do 31.8. Vyhlášení proběhne 1.9.
  2. Jelikož jde o e-knihy, zůčastnit se může kdokoli (ČR, SR....) :-)
  3. Tři výherce budu informovat emailem, který napíšete do formuláře, abych od vás měla potvrzení a hlavně abych dostala adresu :-) Na odpověď počkám maximálně dva dny.
  4. Vyhrazuji si právo na jakékoli změny v soutěži (posunutí data, změny podmínek při nedostatečném počtu účastníků apod...). 

SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ


A to je vše. Hodně štěstí všem zúčastněným :-). A ještě tu mám pár čísel na závěr pro zajímavost...
  • 404 fb nadšenců
  • 808 instragramových fanoušků
  • 2576 článků
  • 148 pravidelných návštěvníků
  • přes 75 260 návštěv
  • přes 481 800 zobrazení blogu
  • 390 recenzí knih
  • a mnoho dalšího

VYHODNOCENÍ

EDIT 1.9.: Jak jsem slíbila, dneska pobíhá vyhodnocení narozeninové soutěže o e-knihy. Děkuji moc všem, kteří na můj blog zavítali a rozhodli se, že se zúčastní. Nakonec se zapsalo 16 lidí. A z nich náhodný generátor čísel vybral následující tři vítěze. Gratuluji a píši vám zprávu... :-)

Stana
Marcela Pudichová
Zdenka Medvědí




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

7 komentářů:

  1. Gratuluji k výročí a děkuji za soutěž :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Sedm let je krása, moc gratuluju a přeju ještě hodně nových článků a čtenářů! :)
    Já si upřímně řečeno už ani nepamatuju, jak dlouho bloguju celkem - ale díky tobě jsem si právě vzpomněla, že jsem před týdnem slavila čtvrtý rok se stávajícím blogem (a ano, opět jsem na to zapomněla) :D
    Já jsem si ke čtečce našla cestu loni v létě a jsem moc spokojená, takže díky za super soutěž, určitě zkusím štěstí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) jj, taky jsem ze čtečky nadšená, i když teď převládají ty papírové...

      Vymazat
  3. Sedm let už jsou věky. Dost obdivuju, že si vytrvala.
    Jinak taky jsem se zapojila a vyplnila formulář ;)
    A jako jen tak mezi řečí.. docela záludné otázky :D

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za soutěž. Taky se zapojím :) Ať se daří do dalších let, sedmička už je hodně pěkné číslo.

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne