MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

03 července, 2019

Nově spojuji dvě rubriky a to Záložky do knih a Kniha a její záložka. Bude k tomu docházet v případě, kdy budu vytvářet tematické záložky pro mé vlastní knihy z knihovničky a je tedy zbytečné, aby kvůli tomu vycházely dva články. V případě, že se mi bude chtít tvořit na nějakou novinku, co nemám, bude článek v původním stylu... A teď už k záložkám. První dvě jsou vytvořeny z fanartu, co jsem našla na pinterestu. Sérii Warcross jsem ještě nečetla, takže jen tuším, o co jde :-) Dále malý výřez z Obsidia a poslední Magnus Chase z originálu...




V těchto článcích najdete mnou vyrobené záložky, které tvořím hlavně pro sebe, ale dávám je k dispozici i vám. Nejčastěji jde o výřezy obálek českých či původních, sem tam využiji tvorby jiných lidí, obrázků z googlu či pinterestu. Na obrázcích si upravuji tvary, barvy, rozložení jednotlivých prvků nebo kombinuji více obrázků do sebe. Neoznačuji se tedy přímo a výhradně za jejich autora, jen z nich tvořím záložky. Také se tu mohou, v rámci štítku Kniha a její záložka, objevit kousky, které jsem si koupila, vyhrála nebo prostě dostala. Na konci článku najdete fotky mých knih, ke kterým si tyto záložky tvořím...

Rozměry jsou upraveny pro tisk na webu, kde si nechávám záložky vyrábět - 24print.eu... Kvalita odpovídá obrázkům, které byly na internetu k dispozici.


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne