MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

01 července, 2019

Měsíc s knihou - červen

pondělí, července 01, 2019 7 komentářů
Nevím, jak jste na tom s knihami vy, ale spousta z nás se snaží omezovat. Alespoň bychom rádi a neustále vysíláme do světa zoufalé signály, kterými se snažíme zavázat, abychom příště nedělali stejnou hloupost :-D U mě je to každý měsíc jinak, no a červen se ukázala jako dost bohatý...


Začnu nejdříve e-knihami. Zdarma jsem jako člen klubu Dobrovský dostala knihu Medicejští: Dynastie u moc. Následně jsem získala dva recenzáky, jeden je Zlatá věž, poslední díl Magisteria, druhý je od autorky Dračí srdce. To jsem bohužel ještě nestihla, protože zrovna se snažím dočíst knihu pro jedno nakladatelství, ale během července se na to rozhodně musím vrhnout...




Recenzáčky papírové. Od Baronetu jsem dostala Šťastní a mrtví a Žena v temnotě. Obě knihy mi padly do oka na první pohled, hned když jsem prohlížela chystané novinky. Obě se mi líbily, ale víc kniha od Marka Edwardse, která byla rozhodně napínavější. Posledním je Síla přírody, kterou jsem nečekaně dostala papírovou. Nevím, jestli se stala chybka nebo to byl úmysl, vždycky totiž dostávám jen ebooky, ale já jsem rozhodně spokojená ;-)



Při náhodné návštěvě Levné knihy, kdy jsem si výjimečně řekla, že se podívám dovnitř, přestože pro mě většinou nic nemají, velikým překvapením jsem objevila Vzpomínky na Sherlocka Holmese. To jsem tam rozhodně nemohla nechat, takový poklad.


No a na úplný konec tu mám jeden nákup na voucher ze slevomatu. Dlouho očekávané novinky - Obsidio, Příběhy z devíti světů, Lord John a ďáblovy ruce a Protivníci. První dvě mám už přečtené, brzy se pustím do Johna, protože na to mám těšingr největší a poslední kniha si ještě hezky dlouho počká, dokud nevyjde poslední díl série :-)



Omezování vem čert, stejně se mi to nikdy nepodaří :-P A jaké knihy jste si tentokrát donesli domů vy? Pochlubte se :-)

Celkový počet nových knih: 8 papírových knih, 3 e-knihy



Červen Celkově rok 2019
Koupené z vlastní kapsy: 5 22
Narozeniny, vánoce, svátek, za šablonu, výhry, za kupony, darované, co není z mé kapsy: 1 23
K recenzi: 5 18


Přečtené knihy


Celkový počet přečtených stránek: 2480



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

7 komentářů:

  1. Za červen máš tedy samé krásné knížky. A vypadá to na úspěšný měsíc. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Je vidět, že jsi měla plodný měsíc. :) Závidím. Přeji krásné čtení i v tom následujícím. :ú

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, snad ano. Hlavně v těch přečtených knihách...

      Vymazat
  3. Já si plány radši nedělám D: Budu ráda, když něco přečtu...

    OdpovědětVymazat
  4. já si za červen snad nekoupila ani jednu knihu. Snažím se přemýšlet, jestli tam nějaká byla, ale vůbec nic mě nenapadá. Každopádně teď bych si chtěla jít do Dobrovského koupit 2 knihy od Jojo Moyesové, mají tam akci 1+1 zdarma, tak toho chci využít. :)

    Jinak Protivníky už mám skoro přečtené a máš se na co těšit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, ta akce probíhá teď ve více obchodech... Ale bohužel nabídka nic moc pro mě, lákalo by mě Metro, ale tu čvtrtou bych si už nevybrala, tak si to asi nechám ujít...
      Tak to se těším, jen musím počkat na vydání Supernovy :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne