MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

23 července, 2019

Knihu jsem si vybrala k recenzi díky anotaci. Ta lákala na Jacka Rozparovače, 19.století v Anglii a další drobnosti, které mám u historických knih ráda, ale nakonec se ukázalo, že jde o něco jiného. Tematicky se to absolutně odklonilo od slibovaného a tak jsem byla dost zklamaná. A i když se mi čtení nakonec docela líbilo, hlavně kvůli době, kde se odehrává, tak šlo spíše o průměrný příběh, který mi pořádně ani neutkvěl v paměti.

Recenze - Šestá oběť
 

Případy Constance Piper

  • Šestá oběť  
  • The Angel Makers


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Jsou takové série, které znějí dobře, ale pak prostě řekneš ne a nepokračuješ. Mám to třeba se sérií Vojenská felčarka (myslím, že se to jmenuje Třicetiletá válka, ta série, ale četla jsem jen ten první díl a zklamalo mě to, i když právě historické zasazení slibovalo hodně.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo. Takových knih mám více. Stačilo jednou a pokračovat nepotřebuji...

      Vymazat
  2. Též znám, že to zprvu vypadalo skvěle. A nakonec opak pravdou. :) A pokud to člověka moc nebaví, nemá cenu v sérii pokračovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no já se v tomto případě těšila na toho Jacka a ono nic...

      Vymazat
  3. Podle obálky i anotace to opravdu vypadá na Jacka Rozparovače. Pokud bych se nedočkala měla bych stejný názor jako ty. :) Klamavá reklama. :)))

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne