MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

23 června, 2019


Ahojky u nedělního přehledu. Tento týden jsem měla odpolední, takže jako vždycky aktivita nižší. Nicméně jsem si našla čas na přípravu a dodělání některých článků a hlavně na recenze. Tak jdeme na to mrknout... ;-)

Co se čtení týče, docela jsem si mákla :-D Nejvíc času mi zabrala Žena v temnotě, která mě bavila jen napůl. Pak jsem slupla jednohubku v podobě Příběhů z devíti světů a nakonec jsem navštívila vesmír v Obsidiu. Docela slušné skóre. A pro jistotu dnes začínám Zlatou věž, kterou jsem si vyprosila jako recenzáček...



Mimo to jsem dostala e-book Dračí srdce od autorky k recenzování, ale ten si nechám během července, protože harmonogram je nabitý a další recenzák dostanu příští týden, takže mám toho opravdu hodně :-)


Z hotových článků, připravených, dodělaných a těch úplně na rychlo zhotovených, pro vás mám například filmová očekávání. Červenec se blíží, tak jsem okoukla programy kin a zaujaly mě tři snímky... V pátek jako vždycky vyšel přehled akcí a soutěží, který nesmí prostě chybět :-P A na sobotu jsem pro změnu měla přichystané novinky na příští měsíc. Ty knižní samozřejmě. Tak mrkněte. Najdete tam i odkaz na fb, kde v albu objevíte mnohem více knih.


Nasmím zapomenout ani na facebook. Občas, když se naskytne chvilka a mám náladičku, přidávám vám i odkazy na soutěže, na slevy nebo na levnou knihu. A tu právě najdete i v albu, kde jsem přidala pár tipů. Doufám, že vám takové uspořádání vyhovuje :-) Ke svým skupinám na fb se nehodlám vracet, je to víc jak měsíc a cítím se konečně volnější a svobodnější, nehledě na fakt, že mi to na blog a na stránky přineslo více lidí a návštěvnost. Jakmile jsem se zbavila té zátěže, začali se ostatní zajímat o jediný zdroj. A to je dobře :-)

A myslím, že to je tak všechno. Opravdu toho není mnoho. Mám to jako v mlze, jen samé čtení a práce :-D Ostatně tam za chvíli zase mířím. Takže to ukončím. Mějte se hezky a pochlubte se, co nového u vás :-)


Přírůstky

  • Dračí srdce
  • Zlatá věž

facebook | twitter | knižní instagram | osobní instagram | pinterestbloglovin  


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. U mě teda nic nového není. Jenom to, že po roce budu mít dva dny odpolední a jsem zvědavá jaké to bude. Jsem zvědavá jaká bude frekvence volání klientů tahle pozdě večer, protože tak budu do půl 10 do večera. Takhle dlouho jsem tam ještě nikdy nebyla, za tu dobu co tam jsem. Ale na jednu stranu si říkám, že to bude i dobrodrůžo, být v tak obrovské budově jen s jednou kolegyní. :D

    Jinak jsem ráda, že se cítíš líp, po tom co jsi zrušila všechny skupiny a že se cítíš tzv. méně zatížená. :) Ono to asi fakt bylo potřeba. Člověk pak ztrácí i energii a chuť přispívat do tolika skupin.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo. Člověk musí být spokojený, aby mohl fungovat... A dobrodružo takhle samy? Spíš strašidelno 😂😂

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne