MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

20 května, 2019

Musím říct, že červen je docela slabý měsíc. Sice je v nabídce ještě třeba horor, což já nerada a pak nějaké komedie, ale nic, co by mě opravdu lákalo. Takže nakonec se do mého seznamu dostaly jen tyto dva filmy. A co zaujalo vás?


X-Men: Dark Phoenix
Po všech těch letech, kdy sleduji tohle universum, si nenechám ujít další díl. Sice už v tom začínám být lehce zamotaná a nějaké detaily mi unikají, ale vždycky dám šanci dalšímu snímku.

Muži v černém: Globální hrozba
No, tady to spíše bude asi pěkná blbina. Za mě byla nejvíc koukatelná jednička a i tak to byla šílenost. Ale v tomto případě zkusím nový film hlavně díky hereckému obsazení - Chris Hemsworth (Thor), Emma Thompson (profesorka z Harryho Pottera), Liam Neeson (pro změnu zase Jedi ze Star Wars)... :-P.


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Budu muset začít sledovat X-Meny :) Včera mi skončily trůny, takže tohle je taková útěcha, Sophie jsem si oblíbila, ale v GoT jsem jí v lásce neměla :D Každopádně na Phoenixe jsem viděla trailer a vypadá to na pořádnou pecku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Já už moc na trailery nekoukám, ať nemám spoiler :-D

      Vymazat
  2. Na X-meny jsem dost zvědavý. Tuhle novou řadu filmů mám dokoukanou a líbila se mi. Jen Apokalypsa byla trochu slabší. A jsem zvědavý jestli(a kdy) se do kin dostane i ten další X-men film.

    Muže v černém jsem viděl jen ty první dva díly a třetí ještě ne. Podle hodnocení je horší, ale až bude čas tak se na něj kouknu. A uvidíme co tenhle "restart".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ono na hodnocení to chce taky koukat s rezervou. Někdy je někdo moc zaujatý a nehodnotí podle pravdy...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne