MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

14 dubna, 2019

Shrnutí týdne #247

neděle, dubna 14, 2019 6 komentářů

Týden jako vyšitý z obrázku to zrovna nebyl. Spíš tak trochu náročný a navíc to odporné počasí mi zrovna dvakrát nepomáhalo. Musela jsem dokonce znovu vytáhnout zimní bundu. Nicméně je téměř za mnou a zítra mě čeká volno, takže to už musím zvládnout...

Pondělí: Nic záživného se nedělo, jen jsem byla první den po dovolené v práci. Naštěstí to byl jeden z těch pohodových dní, takže ideální start. Venku bylo moc pěkně, ale jak se říká, jen za oknem, protože foukal studenější vítr a to já moc ráda nemám. Odpoledne jsem tedy četla a večer si tvořila další kovové záložky. Z poslední objednávky mám doma docela zásoby, tak jsem začala vyrábět konečně i pro sebe :-P Pro ty, co nesledují instagram, zítra vyjde článek :-)


Úterý: Další nudný den. Práce, čtení, televize. Stereotyp a nic jiného...

Středa: Když nad sebou člověk nemá dozor z vedení, hned se pracuje líp a bez stresu :-P. Škoda jen, že celý den utíkal šnečím tempem. Myslela jsem, že večera se nedočkám. A abych toho neměla málo, tak mě chytla migréna a večer u televize jsem usnula. Takže zbytek dne v háji a ani jedna přečtená stránka :-D Na blogu jsem však byla aktivnější a hned ráno, než jsem běžela do práce, jsem konečně vypustila přehled shlédnutých filmů. Trochu se mi to nastřádalo, tak byl nejvyšší čas, další si nechám zase na nový článek.

Čtvrtek: Měla jsem volno, ale zaběhla jsem si k mamce na rychlou brigádu a pak jsme šly do města na oběd a zkouknout obchody. Konečně jsem si pořídila dózu na sušenky, kterou jsem chtěla jak dlouho, ale tak nějak jsem to nedořešila :-) Odpoledne jsem pak doma opravovala články s návody na program Calibre. K němu sice už v poslední době nepřispívám, protože od toho, co jsem propadla papírovým knihám, jsem si s programem přestala hrát. Ale pokud to někoho stále zajímá, tak jsem chtěla, ať je to v pořádku. Pak jsem si upekla bábovku a uvařila večeři a k večeru jsem začala sledovat Četnické humoresky. Ty mám ve veliké oblibě a po letech mě napadlo udělat si malé opáčko... :-)


Pátek: V práci to byl docela frmol. Ani ne kvůli tomu, že by chodilo moc zboží nebo bylo moc zákazníků. Jen si všechny firmy vymyslely, že všemožné problémy budou mailovat zrovna ten den. Takže jsem lítala od jednoho k druhému. Jedinou výhodou bylo, že mi to rychle uteklo a jakmile hodiny ukázaly třetí hodinu, rychle jsem vymizela... Doma jsem se pustila do posledních stránek Turnusu a hned sepsala recenzi. Konečně se tedy na řadu dostala Dívka v ledu :-) Samozřejmě jsem nezapomněla ani na vás a zveřejnila jsem nové akce a soutěže...


Sobota: Víkend odpolední, hnusný počasí a po výplatách. Hodně špatná kombinace. Sotva jsem dorazila do práce, tak jsem měla po náladě. Obchoďák narvaný jako o vánocích, všude plno lidí, že se nedalo ani pracovat. Parkoviště přecpaný. Lidi všude zavazeli a hlavně jim nebylo blbý člověku pořád lozit za zadkem, když zrovna pracuje u regálu. Nemůžou si to prostě objet vedlejší uličkou. No prostě den blbec. Naštěstí bylo celou směnu co dělat, takže mi den vcelku utekl. Raději mám klidnější víkendy, ale nemůžu mít holt vždycky štěstí. Večer už jsem padala únavou na *, vy víte co. Zvládla jsem akorát udělat jídlo a v momentě, kdy jsem zpozorovala výpadky při sledování seriálu (jak mi pořád padala hlava), jsem to vzdala a šla spát :-D

Neděle: Celý den, skoro, mám ještě před sebou. Zatím spíš relaxuji, odpočívám, chystám se do práce. Jsem zvědavá, jak rychle to uteče dnes. Zase do devíti, ale to se dá přežít, hlavně ať už není tolik lidí. Maggie se na mě zrovna mačká, asi má nějakou mazlivou, nebo nechce abych odcházela, tak ji musím ještě pomačkat. A možná dám i pár stránek knihy. No prostě neděle...


A jak se máte vy? Co váš týden?



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Tak to byl nabitý týden, hlavně pracovně. Bohužel to mám taky tak, na čtení není dost času a ani večerní koukání na seriály není to pravé, když přijdou výpadky a padání hlavy že :D Tak ať to dnes rychle uteče :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já bohužel vůbec číst nestihla, ale dokopala jsem se k tomu, abych alespoň zajela do knihovny.

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne