MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 února, 2019

Za leden se mi nashromáždilo hned několik suvenýrů. Jako první bych měla zmínit odznak Bradavic s mým vyrytým jménem a čokoládovou žabku se sběratelskou kartičkou. Žabku jsem samozřejmě doslova sežrala :-D Obojí mi brácha dovezl ze své dovolené na Floridě, kde navštívil i filmové studio, kde byly kulisy z Harryho...




Další jsou už dárky z narozenin a těch bylo opravdu hodně. Takže můžete vidět hodinky s Dobbym. Bylo mi líto je nosit a zničit, takže zatím jsou hezky v obalu ve sbírce.




Pak žalud z Hobita. Mám dojem, alespoň mamka mi to vysvětlovala, protože viděla se svou drahou polovičkou Hobita alespoň třicetkrát, že Bilbo si donesl nějaký zpět domů, aby ho zasadil... 




Mamka mi udělala radost i další hlavou ze Zaklínače. Už bych si měla zjistit, co to vlastně znamená, protože jsem zatím stihla přečíst jen první knihu :-D.



A co vy? Sbíráte nějaké věci, kterými si doplňujete knihovničku?


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

  1. To bude zaklínačský medailon, ne? Odznak cechu plus má cosi společného s magií, pořádně si to nepamatuju, už je to pár let :)
    Nesbírám nic, nebavilo by mě utírat z toho prach :) Na knihovničce mi leží akorát koňská podkova, nevím, proč jsem si myslela, že půjde využít jako zarážka na knížky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no vzhledem k velikosti moji knihovny ta trocha prachu navic me uz nezabije :-D

      Vymazat
    2. Moje strategie je zaskládat knížkami prostor pokud možno beze zbytku, aby se prach neměl kde usadit :-D

      Vymazat
    3. Taky to tak jednou dopadne :-)

      Vymazat
  2. Sbírám všechno. Jak z Harryho tak z Hobita. Závidím tvoji sbírku. Zaklunace jsem ted začala číst a ty medailony potřebuju

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevím kolik jich je celkem. Já zatím přečetla jen první díl :-)

      Vymazat
  3. HP věci jsou naprosto úžasné. Zaklínače jsem nečetla a Hobita nemusím, ale Hp - hluboká závist. :)))

    OdpovědětVymazat
  4. Máš opravdu krásné knižní suvenýry. Hlavně ty, jež se týkají univerza Harryho Pottera. A taky ten Zaklínač je skvělý. :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne