MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

27 února, 2019

Minulý plán se mi nějakým štěstím podařilo splnit. Na březen jsem si vybrala dvě nové knihy, obě z jedné série. Jelikož jsem je ještě nečetla a během března vyjde poslední díl, řekla jsem si, že konečně zkusím v praxi přečíst celou sérii zároveň, aby mi nic neuteklo. Tak uvidíme. Už jsem si napsala o nějaké recenzáčky, ale tyhle dvě knížky působí jako malé jednohubky, takže to zvládnu. Už teď se těším :-)

Březen

Splněno  Název knihyAutorPočet stran
Spící obři
Sylvain Neuvel 354
Probuzení bohové 426



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. obdivuju každého kdo dokáže přečíst tolik stran...já se ke každé knížce musím trochu přemáhat. pk mě třeba chytne, třeba ne, ale než se jí vůbec rozhodnu věnovat pozornost, tak je to dlouho :))

    www.libenanovakova.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tohle jsou pro me jednohubky :-D Clovek se musi naucit dobre vybirat knihy podle zanru a tematu, aby ho opravdu bavily...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne