MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

21 listopadu, 2018

Viděla jsem... #139

středa, listopadu 21, 2018 9 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete i na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

poster poster poster poster

Dámský klub
Původně jsem myslela, že půjde prostě o film s milovnicemi literatury, které se budou bavit o knihách a tak. Ale v momentě, kdy dané hrdinky začnou číst Padesát odstínů, tak se film zvrtne podle tématu této knižní série. Sice kvůli tomu film nepadne na úplné dno, ale spolu s litry vypitého vína, které hrdinky pijí snad místo vody, to prostě nesplnilo moje očekávání.

Moje hodnocení:


Pád Londýna
Volné pokračování Pádu Bílého domu. I když mám hlavního představitele v oblibě a nadupané akční jízdy jakbysmet, tak tohle působí dost neohrabaně, nudně a trapně, jako některé snímky osmdesátek. Jo holt, ne všechno stojí za natočení...

Moje hodnocení:


Solo: Star Wars Story
Star Wars je pro mě klasika a něco, co mě provází celý život. Nedám na ně dopustit. Samozřejmě jsem zastánce původní trilogie, která se mi prostě zamlouvala nejvíc. Nová trilogie toto universum doplnila a i když nebyla dokonalá, stále se mi líbila. Nové filmy mi však přijdou zbytečné a nic neříkající. Nedokáží mě příliš nadchnout. Sice oceňuji toto doplňování mezi hlavními filmy, kdy se dozvídáme více o daných postavách, ale zase na druhou stranu o nich spoustu věcí víme, takže nás všechno nepřekvapí... Solo je ovšem lepší než nové epizody. Ale nejvíc mě zatím zaujal Rogue One, který tyhle ostatní kousky prostě nepřebijí...

Moje hodnocení:
CSFD


Ant-Man a Wasp
Nevím jak vám, ale mě Ant-Man prostě přijde jako nejslabší článek v tomto universu. Jediné, co ho zachraňuje tak asi humor a hlavní představitel, který je prostě sympaťák a téměř do každého filmu přináší spoustu srandy. Ale po Iron Manovi mi to prostě přijde až moc technické a vědecké. Nemůžu se zbavit dojmu, že mi spousta věcí uniká... Každopádně slabší čtyři to jsou.

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

9 komentářů:

  1. Na Dámský klub jsem narazila čirou náhodou a tedy nevím, nevím, zda by mě bavil.
    Ohledně Ant-Man a Wasp se mi tedy tento film moc nelíbil. Oproti jedničce mi přišel podstatně slabší. Jen, co se mi na něm fakt líbil, byla post credit scéna.

    OdpovědětVymazat
  2. Pád Londýna bych mohla vidět stokrát a nikdy ně neomrzí, už jen kvůli hlavnímu herci. Není to jeden z nejlepších filmů, ale můžu jej vidět i víckrát, když člověk neví na co koukat a nebo to třeba běží po 150 v televizi xD
    Jinak já tedy Ant-Mana mám ráda, ale jak říkáš, humorem se to celé vylepšuje. A tenhle díl mi přišel zatím nejlepší ze všech:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako jo, jsou průměrný filmy na který se dá odpočinkově koukat :-)

      Vymazat
  3. Mně se naopak Ant-Man hodně líbí, což jsem nečekala. A dvojka mi přišla ještě lepší jak jednička, za mě super.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo holt každý jiná chuť :-) Uvidíme jaká bude trojka...

      Vymazat
  4. Ant-mama a Sola jsem viděla, skvělé filmy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Viděla jsem jen Pád Londýna, souhlas s tvým komentářem.

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne