MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

14 října, 2018


Krásná slunečná neděle... Pracovní den za mnou, tři dny volna přede mnou. No co si může člověk přát víc? Už snad jen něco do žaludku (pizza je na cestě), knihu do ruky a ticho... :-P

Začnu blogem. Zatím jsem nevykoumala žádné velké změny nebo úpravy, které bych chtěla provést. Vše funguje ve stejném stylu. Snažila jsem se ale udělat něco s články, aby byly zajímavější a nebyly třeba jen dva či tři týdně. Pár nápadů by bylo, realizace je však ve hvězdách. Zkusila jsem například sepsat takové moje dojmy z knih a jejich filmových zpracování. Jako první na řadu přišla Vánoční koleda (mimo jiné je teď v Levné knize, určitě zase udělám společné čtení, takže kdo nemá, napravit :-P).


V týdnu jsem rozšířila sbírku o tři knihy. Dvě jsem si objednala - Stín noci, který mi chyběl do série Čas čarodějnic a poslední díl Magnuse Chase. Už se těším až obě knihy přečtu a hlavně Magnus je úplně super, když už je celý :-) Jako třetí kniha mi přibyl recenzáček přímo od autora a to Písečníci...



Je to k vzteku, ale zase jsem stihla přečíst jen jednu knihu. Jak já to dělám, opravdu netuším. Přitom mám vždycky pocit, že mě to baví a že do tří dnů to bude za mnou. A pak najednou zjistím, že se blíží konec týdne a já se nějak zasekla. A kniha za to rozhodně nemůže. Takže pro tento týden to jsou Slepí ptáci, na které jste mohli najít recenzi už včera...


Blíží se Halloween a Vendea zase pořádá knižní hop. Zatím probíhá zápis pořadatelů soutěží. Letos jsem mezi nimi i já. Pokud máte zájem, neváhejte se zapojit taky. Přece jen ta blogosféra už není co bývala, hlavně na začátku, kdy jsem tento svět objevila. Publikovalo tolik bloggerů a o soutěže nebyla nouze... Tak alespoň teď bychom to mohli trošku osvěžit, co říkáte? :-)



A to je z mého týdne asi všechno. Konečně mám nějaký čas, takže se mrknu na vaše blogy a projdu si, co je nového... Ať mi něco neuteče. No a zase příští týden hoj... :-)

PS: Už mám háčky na záložky, tak budu tvořit a to i pro soutěž ;-)

Přírůstky

  • Loď mrtvých
  • Stín noci
  • Písečníci a bludný asteroid





Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Rick Riordan patří mezi mé oblíbené autory. Mám u něj nedočtenou sérii Bohové Olympu a určitě se do dalších jeho knih pustím. Jen toho jaksi mám moc a nestíhám. :D Teď jsem se na delší chvíli zasekla s O trůn a lásku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to znam... planu ma clovek jako smeti a jen najit skulinu v case...

      Vymazat
  2. Na tvůj blog se vždycky strašně ráda vracím, máš opravdu pěkné příspěvky :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to já tě spíš obdivuju, že dokážeš publikovat 2-3 články za týden, protože já jsem ráda, když se mi to podaří za měsíc :D Pořád doufám, že přijde období, kdy na blog budu mít víc času. A to platí i pro čtení. Jedna knížka za týden je podle mě pořád v pohodě, i když tě úplně chápu, taky bych toho chtěla stíhat víc. Obzvlášť když na mě v knihovničce čekají takové pecky...:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono jde taky o to, ze pisu porad ty stejne typy clanku a zadne nove me nenapadaji... Takze se to tu dost opakuje

      Vymazat
  4. Tento rok jsem se rozhodla také zapojit do knižního hopu a mám v plánu do soutěže dát knihu, rozhoduji se mezi hororovým tématem nebo detektivkou, tak uvidím. :-)

    A můžeš být v klidu, taky se mi za minulý týden podařilo řpečíst pouze jednu, Devět dní. Takže jsme na tom aspoň podobně. Tenhle týden to možná vidím na dvě, tak uvidíme xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se budu snažit zvládnout alespoň dvě. Příští týden chystáme v práci vánoce, takže to nedám žádnou...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne