MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 října, 2018


Je tu další typický nedělní článek. Zatím ponechaný ve své původní podobě, tak jak jste si odhlasovali. Vezmeme to tedy hopem, ať se můžeme zase věnovat čtení ;-)

Prvním článkem týdne se stal přehled za minulý měsíc. Domů mi přibylo dvanáct nových knih a přečíst jsem zvádla šest. Pokud vás zajímají podrobnosti, koukněte na článek... S tím přichází i další sestavení seznamu přání. Pěkně jsem se zděsila, když jsem zjistila, kolik skvělých knih v říjnu vychází a kolik bych si jich přála. Myslím, že naposledy jsem měla takový zájem někdy v květnu, kdy byla hotová průtrž novinek. Zaujalo mě osm knih, ale ne všechny jsou pro mě důležité...


Jedinou přečtenou knihou tohoto týdne je Čas čarodějnic. Jsem opravdu zoufale pomalá. Ale když není pořádná náladička, všechno jde pak o to hůř. Ale mám to za sebou, momentálně čekám, až mi dojde druhý díl, abych mohla pokračovat. Mezi tím jsem si vzala Slepé ptáky, kteří by mi neměli zabrat tolik času... Na cestě mám pak další hromadu knih, na recenzi, nějaké výhry a již zmíněnou objednávku. Už aby to bylo všechno tady :-)


Když už zmiňuji výhry, dvě dorazily tento týden. Od Šárky z Můj knižní ráj jsem vyhrála Cizince a od holek z Knihy na cestách zase Temné říční proudy. Na obě knihy se moc těším :-) A ještě jednou holkám děkuji, radost byla veliká.


Na druhém blogu jsem se mrkla na koncepty, které čekají na zpracování. A po dlouhé době jsem napsala hned dva články. V prvním jsem vytvořila takový malý slider do menu, takže zájemci můžou mrknout. A v druhém jsem vám představila Bloglovin, pokud neznáte, a ukázala jsem jeho praktické využití.


Co se týče jiných záležitostí, tak se toho moc nedělo. V práci je to zase na spadnutí, takže jsem byla ráda za volný víkend a možnost se zavřít mezi čtyři stěny o samotě. Alespoň chvíli byl klid. No uvidím, co mě čeká zítra. Dneska jsem si zvedla náladu, protože jsem pekla poprvé chleba (asi napíšu krátký recept) a je fakt dobrý. Hned bych ho celý sežrala :-D K večeru se pustím do nové knihy a budu koukat na telku a užívat si posledních hodin pohody... A jak jste se měli přes týden vy? Pochlubte se... :-)


Přírůstky

  • Cizinec
  • Temné říční proudy


Už jsem si musela založit další album na youtube, nějak se mi ty pisníčky množí. A je pravda, že tam jsem snad každý den. Po delší době jsem začala zase hledat nějaké nové a neoposlouchané songy, ať mám změnu :-)





Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

3 komentáře:

  1. Vypadá to, že jsi měla pohodový týden. :) Já za tento týden se dozvěděla několik věcí, které jaksi opomněli říci prvákům na vysoké, takže naprosto "skvělé".

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajaj. No jo vysoká. Tam nechávají lidi plavat :-) Tak ať to dobře dopadne...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne