MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

01 října, 2018

Měsíc s knihou - září

pondělí, října 01, 2018 5 komentářů
Čím víc se blíží konec roku a čím víc si uvědomuji, jak úspěšně jsem celý rok na knihách šetřila, tím víc teď mám chutě zase syslit a syslit. Musím se udržet, ale někdy je moje ruka rychlejší než hlava. Ale co si budeme lhát. Stejně jako novoroční předsevzetí, i ta celoroční někdy prostě selžou... :-)


Jedinou výhrou tohoto měsíce je kniha od nakladatesltví Motto - Bez duše, kterou mám i s podpisem autora. Usmálo se na mě štěstí a tak mám doma další český kousek :-)


Z recenzáčků jsem dostala poslední díl rozsáhlé rodinné ságy v podobě Pána hor VI., čímž jsem celou sérii ukončila. A pak očekávané Elementum: Tajemství sudby. Na obě knihy jsem se hodně těšila a odkazy na recenze najdete na konci článku...


Pak jsem trošku zhřešila a koupila si nějaké knihy. Ve slevě (rozuměj akční kupón) jsem si pořídila Diabolika a Renegáty, kteří se mi teď krásně usadili na poličce. Sice jsem je četla a nebyla to tak úplně dokonalost, ale nakonec jsem prostě neodolala. A pak z druhé ruky Čas čarodějnic a Kniha života - objevila jsem totiž nový seriál inspirovaný touto sérií a tak mě to zaujalo, že jsem to hned musela mít. Ještě potřebuji sehnat druhý díl :-D



A nakonec jsem dostala nějaké knihy, které už původní majitelka nechtěla (dobře pro mě :-D) a tak jsem si je vzala - Harlekýn, S kůží na trh, Kavárna šílenců, Úder půlnoci, Dotek bouře. Sice jde jen o pár dílů ze série, ale to mi vůbec nevadí. Buď to časem zkompletuji nebo si přečtu jako ebook.



A to je za září všechno. Jak jste dopadli vy? :-)

Celkový počet nových knih: 12 papírových knih, 0 e-knih


Září
Celkově rok 2018
Koupené z vlastní kapsy: 4 Nakoupeno: 28
Narozeniny, za šablonu, výhry, apod: 6 Obdarováno: 22
K recenzi: 2 K recenzování: 28


Přečtené knihy




Celkový počet přečtených stránek: 2064



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Samé pěkné knihy. :) Anita Blake a Merry Gentry mě velmi zaujaly a vypadají moc dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Diabolika a Bez duše si chci přečíst taky. Merry a Anita jsou moje oblíbené série. Série o Anitě má víceméně samostatné příběhy, ale ten její životní se samozřejmě line celou sérií, Kavárna je 4. díl a Harlekýn až 15. Doporučuju mezi nimi přečíst aspoň ještě něco, jinak se obávám, že se v tom budeš ztrácet. A série o Merry nemá samostatné příběhy, to je jeden souvislý příběh rozdělený do několika dílů, tam doporučuju začít od jedničky. Na webu Epochy mívali na ty první tři díly akční ceny, tak se tam zkus mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  3. S tím šetřením asi syslením to mám dost podobně, ale zatím se jakštakš držím. Nejhorší je bazar na DK :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tam uz nastesti moc nekoukam... problem je ale, kdyz vidim ty novinky, ktere me zaujmou a nekdy jich je opravdu hodne...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne