Gulášová polévka

Dneska jeden základní recept na rychlou gulášovou polévku. Vím, že je asi blbý a zbytečný to sem dávat, ale třeba to takhle někteří neznají... Někdo dělá z normálního masa, já obvykle vařím z mletého... V tomto případě jsem i využila nových brambor z mamčiny zahrádky, které jsem nechala ve slupce...

Gulášová polévka

Suroviny:
mleté maso (vepřové nebo hovězí, podle chuti), brambory, cibule, sůl, pepř, červená paprika, majoránka, masox, zásmažka nebo hotová jíška

Postup:
Osmažit cibuli, přidat mleté maso, přidat nakrájené brambory. Celé chvíli smažit. Přidat sůl, pepř a červenou papriku, chvíli osmažit. Zalít vodou podle potřeby, jak chcete polévku hustou. Přidat masox a povařit do měkka. Jakmile je vše hotové, přidat majoránku, povařit a zahustit. Buď zásmažkou nebo hotovou jíškou, podle chuti a času ;-)

sledovat mě také můžete na instagramu díky #lucylilliannevari a #lucylilliannepece
nebo vše pohromadě #lucylilliannevkuchyni

Okomentovat

5 Komentáře

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)