Gulášová polévka
Suroviny:mleté maso (vepřové nebo hovězí, podle chuti), brambory, cibule, sůl, pepř, červená paprika, majoránka, masox, zásmažka nebo hotová jíška
Postup:
Osmažit cibuli, přidat mleté maso, přidat nakrájené brambory. Celé chvíli smažit. Přidat sůl, pepř a červenou papriku, chvíli osmažit. Zalít vodou podle potřeby, jak chcete polévku hustou. Přidat masox a povařit do měkka. Jakmile je vše hotové, přidat majoránku, povařit a zahustit. Buď zásmažkou nebo hotovou jíškou, podle chuti a času ;-)
nebo vše pohromadě #lucylilliannevkuchyni






5 Komentáře
Na gulášovou polévku mám chuť tak jednou do roka :D
OdpovědětVymazatTo já bych mohla pořád :-P
VymazatJá raději Frankfurtskou, jinou nebaštím :-) Ale mohla bych se jí užrat, pěkně s čerstvým rohlíčkem, jajaj :-))
OdpovědětVymazatTak to taky můžu :-D
VymazatHolky, děláte pěkný chutě :D
VymazatKaždý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)