MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

21 července, 2018

Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?


Tahle série, pokud bych tomu tak měla říkat, sice už dávno není to, co na začátku. Ale vždycky se k tomu prostě přichomítnu a stejně se podívám i na další. Tom už taky není až takový švihák, ale na svůj věk to pořád zvládá :-P

Tohle snad ani nemusím komentovat. Na pokračování jsme čekali dlouhé roky a konečně je to tady...

Dystopie, postapokalypsa, apokalyspa, říkejte si tomu jak chcete. Prostě, svět už není co býval a hrstka přeživších musí bojovat o život. To mě baví :-)

Tohle nevím, jestli bude za to stát, ale vyzkouším to díky Mile Kunis, se kterou mám filmy opravdu ráda. Umí svoje role zahrát opravdu velmi dobře a především zábavně... Jo a hraje tam Jamie Fraser alias Sam Heughan :-)

Doba ledová... Víc nezkoumám. Ale obálka skvělá...

Tohle určitě bude šílenost, ale hraje tam Keanu, tak to zkusím. Ale neručím za to, že to zvládnu do konce...


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Tak mě asi nejvíc zaujal právě ten Špion, který mi dal kopačky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, asi bych oželela vše, Cruise nemusím, animáky taky ne (až na výjimky), možná jedině fakt toho Špiona, jak zmínila výše Anežka... Jo a u té obálky, jak je Keanu, jsem zprvu myslela, že to je Kevin Sorbo a normálně se lekla :D :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Tak Tom Cruise je jasná volba, teď nově mě zaujaly ještě Temné síly a dobře vypadá i Alfa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj přesně. Samozřejmě nebudu čekat moc a třeba budu překvapená :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne