MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

25 června, 2018

Dovolená se vším všudy

pondělí, června 25, 2018 6 komentářů
Opět po delší době mám dovolenou a to poprvé v životě skoro 14 dní. Hodlám si to tedy užít. Pokusím se i trošku ubrat na svojí aktivitě, abych měla prostě čistou hlavu (vy to možná nevidíte, ale jsem tu opravdu denně). Když to nevydržím, tak to rozhodně poznáte. Každopádně se omezím a nejspíš vynechám i nějaké ty pravidelné články (uvidíme), nebudu ani sledovat posty na facebooku či fotky na insta. Spousta věcí mi unikne, tak se třeba najde nějaká dobrá duše, která mě upozorní, kdyby šlo o něco důležitého :-P Ale už se na to těším. Takže se mějte hezky a brzy na slyšenou ;-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Přeju krásnou dovolenou. Užívej si volna, věřím, že ti nic podstatného neuteče. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak přeji krásnou dovolenou a odpočinek :) Občas je potřeba si takový digitální detox naordinovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nemluv :-) Vydržela jsem pět dní a bylo to fajn... Teď začnu zase zvolna...

      Vymazat
  3. Užij si dovolenou a načerpej síly! :)

    https://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne