MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

01 dubna, 2018


Dnes musím přežít poslední pracovní odpolední a od zítra konečně dovolená. Úplně neskutečně se těším, až budu číst a koukat na filmy a vstávat, až se mi bude chtít :-) Jen doufám, že mi i trochu vyjde počasí, protože dnes pěkně fouká studený vítr a sluníčko nic...

V pondělí jsem procházela seznam autorů na instagramu a našla jsem účty, které jsem minula. Nechtělo se mi vytvářet nový článek, takže tento seznam budu vždycky postupně rozšiřovat stejně například jako seznam blogerů... Měla jsem velkou radost i za vaši odezvu, napsali jste mi další odkazy, které jsem hned na vaše přání přidala. Dala jsem i ikonku do menu, kde celý tento seznam můžete jednoduše najít ;-)

V tomto týdnu, na to že mám odpolední, jsem toho stihla nějak moc přečíst. Jako první jsem zvládla recenzáček Neplakej. Kniha byla téměř celou dobu taková nijaká, protože mi unikalo zařazení mezi thrillery, ale nakonec to bylo rozseknuto a byla jsem spokojená. Další knihou byla Dědička. Na tu jsem se chystala už opravdu hodně dlouho. Přečetla jsem ji velice rychle, protože styl psaní je naprosto super. Ale přečíst si to můžete v recenzi ;-)  Samozřejmě se ihned pustím do dalšího dílu, než se zahrabu ještě s něčím jiným. A poslední knihou je recenzní e-kniha, kterou mi nabídl sám autor, která se týká Artušovských legend - Legendy Camelotu... Sice jsem to stihla ještě tento týden, ale budou až v dubnovém přehledu...


Samozřejmě nejsem pozadu ani s nákupy a novými přírůstky. Překvapením týdne stále zůstává výhra od Knižního klubu, kterou jsem nečekala, protože jsem nějak propásla vyhlašování vítězů :-D Jednalo se o Co Alice neřekla a jsem na ni opravdu zvědavá :-) Jako další jsem si udělala radost sama. Šla jsem utratit dárkové kupony a po hodině přemýšlení, jelikož v daném knihkupectví měli úplný prd, jsem sbalila Grišu. Už mám doma Šest vran, tak jsem si řekla, že bude fajn v tomhle světě pokračovat... Další nákup, za poslední kupon, mě čeká příští týden, jakmile mi knihy naskladní :-P



Opět jsme se dostali na předěl měsíce, proto jsem dlouho neotálela a sepsala každoměsíční přehledy. Jako první jste mohli vidět moje plány na duben. A jaké knihy jsem si vybrala ke čtení tentokrát? Královské intriky a Areston... A příští týden můžete očekávat články s mými knižními přáními a přehled za březen :-)


A na závěr, protože se musím chystat do práce, vám už jen poděkuji, protože tento měsíc jste zároveň pokořili 60 000 návštěv blogu a přes 335 000 shlédnutí. Moc vám děkuji. Vím, že někteří tvrdí, že je tyto čísla nezajímají a nekoukají na to, dělají to pro zábavu a protože je to baví. Ale upřímně, kdyby k vám chodil jeden člověk měsíčně, bude vás to bavit i tak? Mě asi ne... Já jsem ráda za každého z vás a moc vám děkuji :-) Mějte se hezky a užívejte volna, ti co ho máte a ti co pracují, ať vám to rychle uteče ;-)

Přírůstky

  • Světlo a stíny 
  • Bouře a vzdor
  • Zkáza a naděje
  • Co Alice neřekla




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. U nás je dnes taky zataženo, ale nic si z toho nedělám, protože co jsem se koukala na předpověď počasí, tak v týdnu by mělo být dokonce kolem 15 stupňů, což je úplná paráda. Tak snad i u vás vyjde počasí hezky:) Jinak si samozřejmě užij dovolenou se spoustou knížek/filmů/seriálů! :))

    Abych řekla pravdu, tak Griša mě láká už hodně dlouhou dobu, ale nechávám si to až po dokončení školy. Teď dojíždím pouze recenzáky a pak už mě čeká jen učení a učení :( Ale musím si říkat, že už jen dva měsíce a konečně konec. Na to se opravdu moc těším:)

    Jinak s tou návštěvností máš pravdu, mě teda na blog chodí minimum lidí XD takže já to dělám spíš pro radost, protože mě psaní baví a kdybych byla "smutná" z toho, že mi tam nikdo nechodí, tak už by byl blog dáávno minulostí XD
    Ale taková návštěvnost vždycky potěším:)) Takže ti gratuluji k tak velkému číslu! ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji, chci se moooc flakat :-D

      se skolou ti drzim palce, jako po skole to taky neni ruzovy, ale ucit bych se uz nechtela, fuj :-P

      moc dekuji, casem bude urcite taky vyssi, ono to zalezi na aktivite a tak... a spousta blogeru ma i desetinasobek, coz vubec nechapu :-D

      Vymazat
  2. Jé, Griša. Já mám doma zatím jenom první díl, ale určitě bych do budoucna ráda pořídila i ty zbylé dva :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné shrnutí. Na Neplakej se chystám tento měsíc. Celkem se těším. Co Alice neřekla vypadá dobře, doufám, že knihu brzy přečteš, abych věděla, jaká je :D Hodnocení na ní není nic moc.
    A jinak k číslům gratuluji, já to po pravdě až tak nesleduji. Vždycky jen sleduji čísla u konkrétních článků...
    Hezké Velikonoce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dekuji moc :-) ja na cisla taky moc nedam, ale samozrejme mam radost, kdyz se dari... .-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne