MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

31 října, 2017

Olejová malba #1

úterý, října 31, 2017 6 komentářů
Tak po více jak měsíci ustavičné práce se mi podařilo dokončit obraz. Brácha si usmyslel, že to bude lepší než nějaké relaxační omalovánky. Tak mi pořídil obraz, kde každá barva má své číslo a políčko. A tak začala velice dlouhá práce...

finální podoba

postup












Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

6 komentářů:

  1. Jako mladší jsem měla na tomhle principu obraz se slunečnicemi, byla to nehorázná piplačka. :D
    Suprové, jak si vyfotila ten progres. Pár prvních vybarvených políček vypadá až děsivě, když člověk vidí, co vše ještě zbývá :D

    OdpovědětVymazat
  2. Klobouk dolů, tohle je něco, co já bych nedala, u takovýho piplání bych se uvztekala k smrti :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. me to spis bavilo a byl to relax, kazdy den jen kousicek, ale ke konci uz to bylo hrozny, jak jsem videla ze to bude skoro horove, tak to slo najednou pomalu :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne