MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

12 dubna, 2017

Viděla jsem... #121

středa, dubna 12, 2017 8 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)

poster poster poster

Assanssin's Creed
Jako vždy, velké zklamání. Ale to se dalo čekat. Jakoby všechny filmy podle počítačových her byly prokleté. Vždy je lepší počítat s katastrofou a zbytečně se nenadchnout. Ale pořád lepší Tomb Raider nebo Warcraft než toto...

Moje hodnocení:
CSFD


Star Wars: Rogue One
Co se týče dalších filmů ke Star Warsům, jsem velice skeptická. Já jsem zarytý fanda původní staré trilogie. I novější trilogie byla pro mě tak trochu boj. Ale překousla jsem to. Po prodeji práv ze strany Lucase se studio rozhodlo tento svět oživit ve velkém a já se spíše koukám z čiré zvědavostí než z nadšení. Každopádně tento film se mi líbil více než sedmička...

Moje hodnocení:
CSFD


Sedm statečných
Předělávka staré klasiky, která pobrala jen nějaký ten základ. Film byl slabým průměrem původní verze. Ani jsem se moc nebavila, spíše nudila. Humor o ničem, jediní, kdo to drží nad vodou jsou známí herci..

Moje hodnocení:
CSFD


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Nejsem fanoušek Star Wars, ty první díly jsem protrpěla a nejvíce se mi líbil předposlední, i když uznávám, že je to už krapet jiné. Na Rogue One se teprve chystám.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem velký fanda, žeru to už od dětství, takže minimálně dvacet let. A stará trilogie je klasika ♥

      Vymazat
  2. Na původní trilogii nic nemá <3 Budu muset těm novým dílům dát šanci a mrknout na ně, ať vidím, co vymysleli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zvládám obě trilogie. Ale to, co teď točí mě vůbec nebaví. Lucas vůbec neměl prodávat práva, protože to budou natahovat bůhví jak moc...

      Vymazat
  3. Od Assasins Creed jsem čekala taky něco víc a byla trochu zklamaná. A podoně je to i s Roque One :) Dobrý film, ale něco tomu k dokonalosti ještě chybělo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se Assassin's Creed kupodivu docela líbil. Co se SW týče, jsem taky zarytý fanda starých kousků a vůči těm novým jsem maximálně skeptická. Budu muset Rogue One zkouknout někdy znova, od té doby, co jsem byla v kině, jsem úplně zapomněla, o čem to bylo... což o celkové kvalitě snímku koneckonců něco málo svědčí...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ja si docela pamatuji, i kdyz po obsahove strance se toho zas tak moc nestalo...

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne