MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

28 března, 2017

Filmy, které se chystají do kin zaujaly mě buď svým obsahem, hereckým obsazením nebo dalšími detaily... A co vy, máte nějaký další tip?

poster poster

Rychle a zběsile 8
Akční klasika, kterou sleduji už od počátku. Na jednu stranu na to koukám pořád, i když se ta úroveň drasticky zmenšuje díl od dílu. Navíc tam chybí Paul, který umřel. Tak nevím, zda má cenu se do tohoto projektu neustále vracet. Ale dám tomu šanci aspoň na jedno shlédnutí...

The Shack
O tomto snímku toho vím úplné minimum. Ale hraje tam Sam a vypadá to na nějaké životní drama, tak uvidím. Viděla jsem to i jako knihu s filmovou obálkou, ale v tomto případě mě to vůbec neláká...


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

4 komentáře:

  1. Mňa v dubnu zaujala iba premiéra filmu The Circle s Emmou Watson a Tomom Hanksom v hlavnej úlohe. Máj a jún sú zaujímavejšie (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta, Král Artuš: Legenda o meči, Lady Macbeth, Strážci Galaxie Vol. 2, Na mléčné dráze, Wonder Woman a určite ešte pár ďalších). :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavé tipy :) Na Rychle a zběsile se zatím pouze chystám, hezky od jedničky :D

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne