MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

18 září, 2016

Shrnutí týdne #114

neděle, září 18, 2016 8 komentářů
Sice obvykle nejsem na pořady tohoto typu, ale momentálně se v neděli koukám na Tvoje tvář má známý hlas. Možná mě teď odsoudíte, ale já se vždycky smíchy prohýbám, když vidím ty masky a to, co někteří dokáží předvést. Je to jedna z výjimek, protože opravdu na Superstar a Talent, a jim podobné, jsem nikdy nekoukala a ani to neměla ráda, ale tohle je něco jiného. Každopádně jsem chtěla říct, že někdy, když se mi chce, při tom i kreslím a minulou neděli jsem dokončila konečně zlatý kompas. Dnes asi omalovánky zase vytáhnu, ať jen tak neleží na stole... Je jen otázka, které si vybrat...



Konečně jsem přetrpěla Tuláka a sepsala na něj recenzi. Po velice dlouhé době to byla negativní recenze, v které nenajdete téměř žádnou chválu. Bohužel je tomu tak, kniha se mi vůbec nelíbila a nenašla jsem na ní nic, co by se mi chtělo chválit. S těžkým srdcem jsem asi spoustu z vás odradila, i když jak vždycky říkám, názor si musíte udělat sami. Sice vám knihu nedoporučím, ale ani nemůžu po vás chtít, abyste se mnou ve všem souhlasili... S právě rozečteným Pouštním kopím to bude úplně jiné kafe. Jsem sice teprve za polovinou, ale už teď vím, že tuhle skvělou knihu budu mít dobře ohodnocenou :-)


V pátek jsem měla spoustu věcí k radování. Jednak se mi konečně podařilo ukořistit police, abych mohla dokončit knihovnu, ale potěšili jste mě i vy. Na blogu jste přesáhli krásných 38 tisíc návštěv. Moc vám děkuji a jsem ráda, že i přes můj bídný obsah sem stále chodíte a najdete něco, co vás opravdu zajímá :-)

Navíc jsem si udělala výlet do levné knihy. Tentokrát jsem neobjevila žádnou knihu, ale podařilo se mi získat jeden takový přívěsek ve tvaru klíče s hlavou sovy. Tento suvenýr byl poslední a putoval mezi knihy Kerstin Gier, protože tam se hezky hodí tematicky. Sice to není přímo klíč z obálky, ale to přece nevadí ;-)


Zároveň jsem v pátek zveřejnila každotýdenní přehled s akcemi a soutěžemi. Určitě se tam neváhejte podívat, ať o něco nepřijdete, kdyby se vám to líbilo. Navíc je spousta dalších odkazů na soutěže i na facebooku...

Jelikož tento týden jsem nastupovala po dovolené, bylo úplně šílené, kolik práce se mi tam nahrnulo. Trvalo mi až do dneška než jsem to všechno dohnala a dala nějakým způsobem do kupy. Takže si dovede představit, že jsem doma byla vyřízená a už docela ničeho schopná :-) Od zítřka to snad bude jen lepší...

A jaký jste měli týden vy? Co jste dělali? Co jste četli?


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

8 komentářů:

  1. Ten klíč je úplně úžasný, asi ho taky půjdu hledat! :O

    ~~~
    http://fandom-of-fairy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Názory na Tuláka sú rôzne, niektoré recenzie sú negatívne iné pozitívne, raz po nej možno siahnem, aby som si utvorila vlastný názor :D Kľúč vyzerá naozaj pekne a ku knihám sa hodí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jasne, kazdy si to musi zkusit sam, ja nechci nikoho odrazovat...

      Vymazat
  3. I negativní recenze jsou fajn :) Navíc není důvod se přetvařovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to bych ani nechtela, pak by recenze nemely smysl, kdyby nebyly pravdive

      Vymazat
  4. Kompas je moc krásný, podařil se Ti :) Jsem ráda, že ses Tulákem prokousala a že už si užíváš knihy, která Tě baví mnohem víc :) Měj se překrásně, Luci :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne