MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

08 května, 2016

Shrnutí týdne #95

neděle, května 08, 2016 5 komentářů
Máme tu neděli a tím pádem jsem si prošla celý týden, co jsem dělala a opět sepsala. Nejvíc času mi asi zabraly přípravy na Svět knihy. Ano, zbývá už jen šest dní a jedu směr Praha! Já se tak těším. A jak už jsem psala, jsem absolutně cestovací antitalent. Sama vlakem jsem snad nikdy nejela a ještě ke všemu tak daleko. Jsem ostuda, ale co už :-P Jak už jsem říkala, já si naplánovala sobotu, mám nachystanou mapku, přehled programu, co bych chtěla zahlédnout aspoň na chvíli. Taky jsem vytvořila nějaké záložky na výměnu. Dnes si vytvořím svoji vizitku, ale jestli ji nakonec vytáhnu z batohu, to uvidím asi na místě. Zahlédnu to množství lidí a to mě zaručeně vyděsí a já raději zůstanu 'skrytá' :-D

V rámci toho jsem vytvořila i facebookovou skupinu na Svět knihy, kde budu přidávat informace, které najdu, včetně toho, co zveřejní nakladatelé a podobně... Podívat se můžete tady... Doufám, že ji aspoň někdo využije. Vím, že loni nakladatelství dávaly spousty odkazů a článků a navíc i akce na slevy na nákup knih na stánku a tak dále...

carousel





Minulý týden začal nový měsíc, květen. Konečně je poznat, že se blíží jaro, že :-). A jak to dopadlo s mými knihami? Co jsem si zase donesla domů a kolik jsem toho přečetla? To se samozřejmě dozvíte ve shrnovacím článku. Doufala jsem tedy, že stihnu přečíst víc, ale moje lenost mě občas přemůže :-P Většina z vás je na tom určitě lépe :-)

Tento týden jsem například přečetla Cress. Skvělá kniha, která mě naprosto pohltila. Strašně mě to bavilo a už teď se moc těším na další díl, který by měl být snad v červenci... :-) Momentálně mám rozečtenou Invazi do Tearlingu, která mě zatím docela zklamala a nemůžu říct, že bych z ní byla tak nadšená jako z první knihy. A pak z nových knih mám teď dvě e-knihy na recenzi - Prach a stín a Naslouchače :-) Jednu z nich si plánuji číst po cestě do Prahy a pak i zpět :-)


Z filmů jsem tentokrát moc nestihla, za poslední týdny jsem viděla akorát tři nové... A ani jeden mě příliš nenadchl. Alespoň ne natolik, abych se na to kdy ještě podívala znovu... Docela škoda, protože jsem čekala mnohem víc... Původně jsem chtěla dnes do kina, ale mám obavu, že energii na to už nevytáhnu. Tak snad zítra. Těš se Cape :-)

poster poster poster

A to je momentálně asi vše. Pokud jste to dočetli až sem, tak vám děkuji :-) Mějte hezký zbytek neděle a nezapomeňte sledovat můg blog i na facebooku a v mých skupinách. Ahoj :-)

A na závěr hudba :-)


A jako vždy na úplný závěr vás poprosím o podporu tohoto blogu. Moc vám děkuji



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. Já se na Svět knihy chystám hned ve čtvrtek, protože o víkendu už mám bohužel nějaké plány. Naivně doufám, že tam třeba nebude tolik lidí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já právě taky ne, vzhledem k tomu, jak oblíbená akce to je. Ale ještěže jí máme, vždycky tam ulovím super kousky za parádní ceny.

      Vymazat
  2. Na Svět knihy se nechystám, ale zní to zajímavě. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne