MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

01 ledna, 2016

Je tu nový rok 2016. Nevím jak u vás, ale tady u nás byl ohromný ohňostroj. I když jsem původně chtěla spát už po desáté, nakonec jsem přece jen vydržela a najednou byla půlnoc. Venku to řachalo... No, nebudu se zabývat včerejškem, to sem nepatří :-) Prostě a jednoduše tu máme nový rok a jak se říká, pravou nohou do něj.

A proto se zamýšlím i nad blogem. Nad tím, co dělám špatně. Proč není víc úspěšnější. Tedy abych to upřesnila. Koukám po ostatních blogerech, kteří mají tak krásné a navštěvované blogy, za rok publikují tolik článků co já za měsíc. A proto hledám, co je špatně. A abych na to přišla, musíte mi trochu pomoct. Je tu něco, co vám vyloženě vadí? Něco, čeho je příliš moc nebo naopak příliš málo? Chcete spíše recenze na knihy a články typu I ♥ books, Tipy na knihovničky, Knižní moudra a mnoho dalších vynechat? Chcete méně článků? Blog dělám pro sebe ale především i pro vás. Tak mi prosím pomozte pochopit vaše očekávání, vaše přání. Bez odezvy toho mnoho nezmůžu.

Budu ráda za každou připomínku, ať už kladnou či zápornou. Kritizujte vzhled blogu, počet článků, obsah článků. Všechno, co vás napadne. Moc děkuji za odezvu...


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

  1. Mně se tvůj vzhled vážně líbí. Netuším, jestli si třeba někdy četla knihy od Austina Kleona jako je např. Ukaž, co děláš! Mně tato příručka hodně pomohla a myslím, že můj blog posunula ještě o trochu dále. Ale jen náhodou se mi do rukou dostala ještě lepší kniha (alespoň pro mě) a tou je Prodej svoje know-how od Jana Markela. Budu na knihu brzy dělat recenzi, protože si myslím, že díky této "příručce" se mi blog podaří posunout ještě dál. Vím přesně, co chci a čeho bych chtěla dosáhnout.
    Hlavně bys to určitě neměla vzdávat, ale naopak stále pokračovat v tom, co děláš a jednou ten zlom přijde. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Možná to není až takový špatný nápad hledat pomoc někde jinde v knihách nebo tak... :-)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Alespoň mně to pomáhá a namotivuje k lepším výkonům. Držím palce. :)

      Vymazat
  2. Nejsem asi v pozici, abych ti mohla dávat nějaké rady. Ale třeba o každém článku informuji na fb v různých blogerských skupinách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale klidně dávej rady. V návštěvnosti nemám takový problém. To jsem spokojená. Ale téměř nikdo nekomentuje. Chodíš nejvíc ty a možná tak ještě tři lidi. Ale jinak nikdo nic nenapíše a já pak nevím, jestli ten článek někoho zajímá nebo jestli je lepší se takovýmm typům vyhýbat.

      Vymazat
  3. Tak pokud mám být upřímná, mám Tvůj blog ráda, ale je pár věcí, co mi malinko vadí a vlastně se o tom i zmiňuješ v příspěvku. Blogy, co mají tolik příspěvků za rok jako ty za měsíc. Vadí mi, že máš několik příspěvků za den. Proč? Přijde mi to moc, člověk nemá tolik času, já třeba mrknu na jeden, ale na další už nemám chuť ani čas. Podle mě je nejlepší publikovat třeba obden, pak se k článku dostanou i lidi, kteří u netu nesedí denně.

    Já určitě nejvíce ocením recenze, naopak články, kde je pouze jeden knižní obrázek mi nic neříkají. Tipy na knihy, Teaser Tuesday, chvástačka, knihy měsíce, klidně i unboxing, ty jsou oblíbené. Ale blog založený na obrázcích a knižních moudrech, nevím no..Tohle je ale čistě jen můj názor.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A já jej beru. Přemýšlela jsem, že tyto obrázky buď zruším, anebo bych udělala jeden článek měsíčně, kde bych jich bylo několik...

      Vymazat
  4. Souhlasím, že méně je někdy více. Nemá význam dávat více článků za den nebo každý den jeden. Jen ti to žere čas a komentáře to nepřitáhne. Lidi leniví. Mně přečte článek přes sto lidí a komentují tři stálí, když mám štěstí... a to mám poloviční návštěvnost než ty. Za sebe můžu říct, že čtu ráda tvé recenze, články o filmech, o knihovně a o omalovánkách :) Zbytek většinou prolétnu nebo jsem pracovně vytížená a nemám čas dočítat to zpětně. Přeji hodně inspirace a štěstí do nového roku, decentně opožděně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nestíhám u všech číst všechno. Ale děkuji, některé věci už jsou přehodnocené, u jiných na tom ještě pracuji... :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne