MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 listopadu, 2015

Celodenní bleskovka

sobota, listopadu 07, 2015 5 komentářů
Jak jsem slíbila, tady je bleskovka...
 
  1. Soutěž bude probíhat vždy jen daný den (do půlnoci). Vítěze budu losovat...
  2. Zúčastnit se mohou jen lidé z ČR.
  3. Duplicitní vstupy mažu, tak pozor.
  4. Výherce budu informovat emailem, který napíšete do komentáře, abych od vás měla potvrzení a hlavně abych dostala adresu :-) Na odpověď počkám maximálně dva dny.


Většinu záložek věnovalo nakladatelství FRAGMENT.

Do komentářů

  1. přezdívka
  2. email
  3. blog/web pokud máte (ráda se podívám)
  4. napište mi, co se vám na mém blogu líbí/nelíbí, co vám tu chybí, co byste změnili apod... a trošku se rozepište, dvouslovné vyjádření neberu :-)
  5. čísla tří záložek, které se vám líbí






Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

5 komentářů:

  1. 1.Knižní Sen
    2.kniznisen@seznam.cz
    3.kniznisen.simplesite.com
    4.Možná to bude klišé,možná ne,ale na TVEM blogu se mi líbí snad vše ;). Je pravda,že bych v něm uvítala třeba více barev,ale to je jen věc vkusu.Ja vždy měla rada černé designy,ale je pravda,že než bílý studený,raději barevný a veselý :) ja na knizni blogvtake zvolila spise barvy,nez cernou. :P Jinak je tvuj blog dokonalý ^^)
    5.7,9,18 :)

    OdpovědětVymazat
  2. PS.:co se týká vzhledu,myslím ten v mobilní verzi,ale v počítačové je dokonalý <3. Ale za mob.verzi nemůžeš ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Niky
    nikola.krcova@seznam.cz
    Moc se mi líbí design blogu.. Já mám ráda jednodušší styl blogu a to bílé pozadí je krásně vyvážené s tím podzimném listím nahoře :) A vůbec nevím co bych napsala, že se mi nelíbí, protože máš úžasný blog. Možná víc recenzí? Protože já recenze miluju. Ale zase po tobě nemůžu chtít aby jsi pořád četla a četla :D Jinak je všechno naprosto super :)
    12,17,18

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za chválu, jsem ráda, že se líbí... s recenzemi je to teď bída, protože bývám v práci skoro každý den 9 hodin a déle, takže času přes vánoce už moc není, po novém roce se to snad zlepsi :-)

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne