MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

17 srpna, 2015

Už dlouho mám v plánu začít i s re-readingy svých oblíbených knih. Nechci je odsouvat a číst jednou za deset let. Což postupem času vypadá, že to tak bude. Ale rozhodla jsem se ke konci roku udělat re-reading, protože přece jenom už to je konec roku, knižní výzvu mám splněnou a určitě ji bude mít splněnou i spousta z vás. Tak proč se nepustit do nějaké srdcovky z dřívějška?

Informace k projektu

Takže tímto článkem bych vás chtěla nalákat, abyste se taky přidali :-D Vyberte si oblíbenou knihu či sérii, se kterou chcete zavzpomínat a nachystejte si ji na podzim a zimu tohoto roku, přes podzimní prázdniny, dovolenou, přes Vánoce... A protože název je 'podzimně-zimní', začínáme hned prvním podzimním dnem, tedy 23. září :-) Začít samozřejmě můžete kdykoli a přečíst můžete kolik chcete. Klidně si zvolte jen jednu knihu, kterou přečtete například v prosinci :-) Důležitá je účast, že se zapojíte ;-)

Nezapomínejte se dělit o svoje čtení, fotky ze čtení, dojmy. Vkládejte příspěvky na svoje blogy, na instagramy, ... používejte hashtag #pzrereading... Pokusím se vytvořit i událost na facebooku blogu, takže můžete vkládat i tam, cokoli se bude týkat vašeho re-readingu :-) Doufám, že mě podpoříte a zapojíte se, budu moc ráda, když v tom nebudu sama :-P


A taky se nezapomeňte zapsat do komentářů (ráda se budu dívat na vaše postupy)
  • nezapomeňte uvést jméno/přezdívku...
  • váš blog, instagram...
  • co jste si vybrali za knihu/knihy...
Nebo do události na FB...

Banner

Co jsem si zvolila...

A teď, co se týče mně. Já se rozhodla v tomto období přelousknout znovu celého Harryho Pottera. Nedávno jsem zkoukla všechny filmy a tak na mě padla ta atmosféra. Vzpomínala jsem, jaké to bylo číst knihy a vidět filmy poprvé. Jak jsem s tímto příběhem vyrůstala a tak dále. A taky jsem už HP nečetla pár let. No hodně dlouho. Takže moje volba je jasná :-)


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

13 komentářů:

  1. Už už jsem ti chtěla psát, že nevím jak to vubec budu mit s praci apod...ale jak jsem cetla tu zminku o Potterovi, ktereho jsem jeste ani necetla, tak jsem si rekla, ze proste letos prectu celeho Pottera i kdyby nevim co... sice to teda nebude rereading, ale jen reading, ale...hm..apson ho prectu..:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem zvědavá, jak se ti bude líbit... Harry moje srdcovka :-)

      Vymazat
    2. ale klidně si vyber jen jednu knihu, při tvém tempu co jsi teď zvládla, určitě zmákneš jednu knížku přečíst znovu :-P

      Vymazat
  2. Já se zapojím moc ráda! Jen doufám, že na to nezapomenu! :D
    A jak jsi psala o Potterovi a taky jak psala Cathy, taky bych chtěla letos (poprvé... stydím se) přečíst celého Pottera :). Četla jsem jen první tři díly, tak ty bych měla jako rereading a zbytek jako reading :D.

    Takže...
    Ailes
    livres-libri.blogspot.com
    Harry Potter :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se pridej na fb, je to tam jako udalost, takze te to upozorni :-)

      Vymazat
  3. Taky se zapojím x)

    Lufienne
    rage-and-love.blog.cz
    Hobit, Život pána prstenů: J. R. R. Tolkien, Ten, kdo stojí v koutě a Kdo chytá v žitě x)

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě nevím, jak budu na podzim a v zimě stíhat, ale myslím, že to stihnu :) Ale zatím radši nic neslibuju.

    OdpovědětVymazat
  5. Zaujalo mě to - takže se hlásím :D
    Diana Palmer - Magnolie - první román pro ženy, který jsem před 15ti lety četla
    Bajky Barda Beedleho - protože mám prostě chuť

    vendi13.blogspot.cz
    instagram - vendi13
    FB - Kateřina Vendi Dušáková :)

    OdpovědětVymazat
  6. Nebyla jsem si nejdřív jistá, jestli bych to stihla, ale nakonec jsem se rozhodla, že zkrátka musím a moc ráda se tedy přidám :)

    Kate
    bkate6.blogspot.cz
    Banka těl; Mladší a Dash&Lily - Kniha přání :)

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne