MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

07 srpna, 2015


Už jsou to tři roky od založení mého osobního blogu. Můžu říct, že jsem ušla docela dlouhou cestu od počátku. Když si vezmu, jak to vypadalo ze začátku. Blog neměl žádné podpůrné sociální sítě, návštěvníků bylo minimum a vůbec jsem si nepřipadala, že bych někam patřila. A teď? Jsem knihomol a jsem ráda, že jsem s některými dalšími knihomoly v kontaktu :-) Píši recenze na knihy, které jsem si koupila a na knihy i e-knihy, které dostávám na recenze. Mám spolupráce s nakladateli i internetovými obchody. Stala se z toho nedílná součást mého života. Blog se stal takovým mým světlým bodem, který mě dokáže i pomoct v depresích... A je to samozřejmě i vaše zásluha. Moc vám tímto děkuji, že sem chodíte, že tady komentujete a že si i občas se mnou pokecáte. Jsem vám moc vděčná... :-)

A jak to vypadá ve statistikách

Počet článků: 2329
Počet komentářů: 1607
Like na fb: 61
Sledující na g+: 10
Sledující na pinterestu: 10
Sledující na instragramu: 77
Sledující na bloglovin: 11
Pravidelní čtenáři: 28
Přátelé na DK: 38
Přátele na GR: 68
Přátelé na FB: 6

Tímto vám chci prostě poděkovat a doufám, že se tu sejdeme za další rok :-)




Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. Tohle jsem nějak prospala :( jak je to vubec mozne ? 😃
    Takže dodatečně všechno nejlepší k blogovým narozeninám a ať se ti dál daří na blogu i normálním životě :))

    OdpovědětVymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne