MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

28 prosince, 2021

 

Recenzní kniha


Z první knihy jsem byla nadšená, další historický román se zajímavým námětem o těžkostech lidského života v chudých poměrech. Celé se mi to opravdu dobře čelo. Ale pak přišlo pokračovací.
První věc, která mě hned po začtení do knihy zklamala, děj nenavazoval na předchozí díl. Nešlo ani o posun v týdnech či měsících, ale rovnou o jednadvacet let! Po tak dlouhém čekání mě tohle totálně srazilo a už jsem nedokázala číst s takovou radostí.

Kniha byla strašně dlouhá a vleklá. Zbytečně moc stránek, které to natahovaly (bichle ní nevadí, ale musí to být poutavě napsané). Ani postavy mě nezískaly. Staré známé hrály docela vedlejší housle, od Jamese jsem čekala mnohem více a Livia byla intrikánka hned od začátku. Ihned mi bylo jasné, že s ní je něco v nepořádku.

A tak jsem nedostala vůbec nic pozitivního. Nešlo o přímé pokračování. Postavy mě vůbec nebraly, nesympatické, suché, ploché, nijak zajímavé. Vyprávění příliš dlouhé... Bohužel tohle jsem po tom čekání číst nechtěla 😔. 
 


Četli jste knihu? Jak se vám líbila?


Kde koupit knihu

Knihu Ve zrádných proudech koupíte v nakladatelství Baronet v žánru Historické romány
 
http://www.paseka.cz/fayeova-lyndsay-lovci-vran/produkt-4227/  

Za recenzní knihu děkuji nakladatelství Baronet.



Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne