MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

21 června, 2020

Shrnutí týdne #307

neděle, června 21, 2020 čeká na komentář
Tento týden už byl konečně přelomový, očekávala jsem svou letošní první dovolenou. Dny volna po více jak třičtvrtě roce. 'Naštěstí' jsem měla ještě resty, které jsem musela stihnout, takže mi to uteklo opravdu rychle a dočkala jsem se pátku. Jen jsem si ještě po práci nakoupila a vymizela jsem nadpozemskou rychlostí :-D.

Start týdne byl poněkud horší, protože mě hned v pondělí chytla šílená migréna a zbytek dne jsem prospala až do rána. Samozřejmě kromě přestávky, kdy jsem něco pojedla a musela Maggie venčit. Takže jsem nezvládla ani číst a neskutečně mě to štvalo. Ale naštěstí druhý den už jsem měla více energie a dočetla jsem recenzák od dvou českých autorů. Můj názor si samozřejmě můžete přečíst v článku. Nevyzpytatelné jsou cesty osudu mě opravdu bavily, jako prvotina neskutečně čtivé. Jen ta obálka mi k tomu moc nepasuje...


Ve středu mě mamka vytáhla na masáž. Ona vcelku pravidelně jezdí kvůli zádům a tentokrát vzala i mě. Svým způsobem to bylo fajn, i když mě musel křupnout a na některých místech to protahování nebylo úplně nejpříjemnější, ale cítila jsem se druhý den o něco lépe. No a pak jsme šli s jejím chlapem na koleno. Teda, mělo být koleno, ale hospoda to nějak nezvládala, i když jsme je měli objednané od pondělí, takže nakonec došlo na křidýlka. Ale pochutnala jsem si i tak... :-)

Od čtvrtka louskám novou knihu, vybrala jsem si thriller Noční návštěva. Už se pomalu blížím ke konci, takže zítra bude recenze. Nic vám zatím neprozradím, ale jsem opravdu zvědavá, jak tohle sepíšu.


Jelikož jsme se dostali do téměř třetího týdne měsíce, prošla jsem připravované knihy v jednotlivých nakladatelstvích. Sestavila jsem obvyklý přehled a momentálně se můžete podívat na facebooku v albech na červenec... Já si rozhodně našla svého favorita a to novou Patricii Briggs. Sice jsem viděla zprávu, že vychází příští týden, ale než se naskladní, tak to může být téměř nový měsíc, tak uvidíme...



Sobota - dovolená, den první
přečteno: Noční návštěva, 52 stran
zkouknuto: Croodsovi, Captain America: První Avenger, Hulk

Abych měla pohodu, alespoň pár dní, bylo potřeba uklidit. Dopoledne jsem se stavila v Levné knize a v Luxoru. Koupila jsem si sérii Mince a dýka, nad kterou jsem uvažovala. Využila jsem tedy své narozeninové kupony. Sice až po půl roce, ale vzhledem ke korona situaci, nebyla jiná možnost. Navíc v daném mezidobí jsem si žhavé novinky objednávala v nejrůznějších super slevách, které se nabízely.

Neděle - dovolená, den druhý
přečteno: Noční návštěva, 103 stran
zkouknuto: Iron Man, Iron Man 2, Neuvěřitelný Hulk

Počasí stále nic moc, takže přijela na oběd mamka ke mně. Doufám, že se to ale brzy zlepší, protože takhle si léto rozhodně nepředstavuji... A navíc by mě dost mrzelo, kdyby mi celé volno pršelo. Zbytek neděle už jsem proto proflákala s knihou a filmy.


Články, které vyšly:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

0 komentář(ů) v diskuzi:

Okomentovat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne