MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

14 března, 2020

Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové a seriálové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Pokud pro mě máte tipy na dobré snímky, neváhejte se podělit ;-)


Mandalorian
Trošku mi trvalo, než jsem se do toho dostala. Nejdřív bylo divné sledovat Star Wars jako seriál. Jsem fanda úplně té původní staré trilogie, která je prostě nejlepší a vždycky bude. A to, že Luccas prodal práva a Disney se rozhodlo stvořit další, mi docela drásalo nervy. Začaly tak vznikat novvé projekty. A musím říct, že jedinými zatím dost povedenými byly Rogue One a Mandalorian. Seriál si mě získal asi až po třetí nebo čtvrté epizodě, ale nakonec jsem musla uznat, že je fakt dobrý...

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

2 komentáře:

  1. I mně se asi nejvíce líbila původní trilogie, která pro současného moderního diváka asi už nemá to správné kouzlo. Přeci jen žijeme v době opravdu vymakaných počítačových efektů a technologií, které se dříve používaly jen ve sci-fi literatuře a filmech. Na druhou stranu si myslím, že tento přehršel "okouzlujícího vzhledu" ubírá mnohým příběhům zbytečně na hloubce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu to, třeba v případě Trona jsem nebyla schopná na první film z osmdesátek vůbec koukat :-D

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne