MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

16 ledna, 2020

Viděla jsem... #147

čtvrtek, ledna 16, 2020 9 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové a seriálové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Pokud pro mě máte tipy na dobré snímky, neváhejte se podělit ;-)



Bumblebee
Upřímně jsem od filmu nečekala nic. Pro mě jsou prostě klasika první Transformers a pak už to postupně ztrácelo grif. Nemůžu ale říčt, že bych byla vyloženě odrazena. První polovina pěkně šlape, je lehce retro a rozhodně jsem se nasmála, ta druhá ovšem naopak vázne a dostává se do určitých rovin, kterým bych se nejraději vyhnula. Nejhorší ale bylo asi armádní klišé se samýma blbcema, co nejdříve střílí a pak se ptají. V momentě, kdy se tam objevil jeden z hlavních 'ksichtů alá Schwanzeneger', jsem měla chuť to vypnout. Jako reklama na stupidní vtip.

Moje hodnocení:


Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
Nevím, co tím chtěli dokázat, ale se sérií Rychle a zběsile to nemělo nic společného, kromě využití určitých herců. Scénář je naprosto stupidní a jestli si Amíci myslí, že taková hovadina, jak z nějaký futuristický budoucnosti, někoho zaujme, tak těžko. Bylo to, jako by si ten obsah z prstu vycucal nějaký desetiletý kluk, který ujíždí na komiksech. Množství absolutně nereálných scén je až zarážející. S tímto universem už vážně končím.

Moje hodnocení:
CSFD


Atomic Blonde: Bez lítosti
Pokud vás zajímají především bojové scény a nakopávání zadků, jste na správném místě. Není to sice špička, ale pokud se vám líbí, když ženská dává všem zabrat. Navíc to působí dost realisticky a nepřehnaně... Nicméně pokud hledáte něco víc, smůla. Po většinu doby je to strašná nuda, nepomůže ani zamotaná zápletka plná špionáže a dvojitých trojitých agentů. Je to spíše zmatečné. Ale konec pobavil...

Moje hodnocení:
CSFD


Tajný život mazlíčků 2
Jeden animáček. Našlo se v něm hodně nových nápadů, dobrého zpracování a vtipných momentů, které určitě pobavily. Ale stejně je to spíše takový průměr a víc jak jednou na to nejspíš ani koukat nebudu... U čeho jsem nejvíc učůrávala? Od závěrečných titulků, kde byly reálné záběry děcek s jejich mazlíčky, až po poslední scénky filmu :-D

Moje hodnocení:
CSFD


Zloba: Královna všeho zlého
Tak už jsem tedy pochopila, proč (ne)byla Maleficent znovu zlá. V určitém ohledu je v tomto filmu až moc předvídatelného a tak to docela ubírá i na zajímavosti. Padouši jak vyšití, záporák je prostě jasný hned od první minuty, i to, co bude následovat. Ale na druhou stranu tu byl ten pravý pohádkový konec, který všichni uvítají...

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

9 komentářů:

  1. Já začala sledovat teď seriál Black Mirror, který má už asi pět sérii,ale je úžasný.

    Filmy sledovat moc teď nestíhám, seriály jsou pro mě jednodušší :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já nechápu, o čem jako je ta Zloba. Viděla jsem kdysi ten první díl, to bylo fajn, ale není to druhé to samé? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak se to vezme. Je tam určitý vývoj a taky odhalení jejího původu a tak...

      Vymazat
  3. Bumblebee moc milé překvapení, taková prima rodinná komedie. Tajný život mazlíčků průměr a to i jednička.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mazlíčků je nejlepší trailer, ten je nejvíc vtipný. Ale to je vše :-)

      Vymazat
  4. Na Zlobu mám chuť se podívat. Když jsem viděla tu jednotku, která byla dobrá, tak proč ne hned i tu dvojku. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Rychle a zběsile mělo skončit někde trojkou, bych řekla. Stejně na to však pořád čumím 🙈 a určitě si nenechám ujít ani tento a ani příští, jestli vyjde. Nicméně můj názor to už nezmění.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tématem to už nemá moc společné a bez celé party to už nikdy nebude ono.

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne