MŮJ ZÁPISNÍK

RECENZE KNIH

FILMOVÉ A SERIÁLOVÉ HODNOCENÍ

PEČENÍ A VAŘENÍ

23 listopadu, 2019

Viděla jsem... #146

sobota, listopadu 23, 2019 10 komentářů
Všechny filmy a seriály jsou hodnoceny po prvním shlédnutí, s odstupem času je samozřejmě možnost, že změním názor ;-) Pokud vás zajímají další mé filmové zkušenosti, můžete  ještě více hodnocení najít na mém účtu Csfd. Seriály, které sleduji najdete i na Edně... Pokud pro mě máte tipy na dobré filmy, neváhejte se podělit ;-)


Alita: Bojový anděl
Co to jako mělo být? Šílená splácanina z budoucnosti, kde každý druhý je odporný kyborg s nepřirozenými rozměry. Alita nepřemožitelná 'bytost' s tajemnou minulostí. Celé to bylo nějak překombinované, bez logiky, s podivnou návazností. A co teprve konec. Dvě hodiny čekáte na na něco, co si nechají na další film? Ne, tohle je fakt hrozné zklamání...

Moje hodnocení:


Ženy v běhu
Po pravdě na české filmy koukám minimálně. Obvykle mi totiž přijdou divné nebo moc překombinované. Ale občas udělám výjimku. Když už si mám vybrat, beru raději komedie ze života, které s humorem vypráví o radostech a strastech. Rozhodně nejsem fanda takových blbin jako Kameňák a podobně. Ženy v běhu jsou fajn odpočinkovým počinem, u kterého jsem se docela nasmála, bavil mě, ale zároveň mě ničím nepřekvapil, protože ty vztahové peripetie byly jasné od první minuty...

Moje hodnocení:
CSFD


Hellboy
To, že to bude blbost, jsem věděla od začátku. Ale netušila jsem, co mě čeká. Šlo o naprostou slátaninu všeho možného, jen aby smíchali několik témat a udělali guláš. A ty nechutné detaily s krví a vnitřnostmi si taky mohli odpustit. Neříkám, že předchozí verze byla bůhví co, ale aspoň působila komiksově a po vizuální stránce taky byla pěkná. Tohle bylo hnusný od začátku do konce... A raději nemluvím o nepoměru toho, že jednou je hrdina opravdu neskonale silný a jindy dostává nakládačku jako děcko...

Moje hodnocení:


Pokud vás článek zaujal, můžete sdílet

Lucy Lillianne
V posledních letech jsem neskutečně podlehla knihám. Nejen jejich čtení, blogování o nich, ale i nakupování. Ráda si rozšiřuji knihovničku a velice mě mrzí, když vidím tolik knih, které nemohu mít. Přesto jsem ráda za každý kousek, který se mi dostane do rukou. Největší radost mi dělají žánry fantasy a sci-fi, v poslední době hodně ujíždím na apokalyptických a dystopických knihách a když si potřebuji odpočinout, často sáhnu po nějakém thrilleru nebo jiné napínavé četbě... Samozřejmě nepohrdnu ani lehčí četbou. Nejméně mě lákají romantické knihy, i když i tam občas dojde k nějaké výjimce. Doufám, že čtení mě bude bavit ještě dlouho, protože můj seznam je téměř nekonečný... :-)

10 komentářů:

  1. Na Hellboye bych pomalu zapomněla, musím mrknout :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Ženy v běhu bych chtěla vážně moc vidět. :) Ani já nejsem žádný velký fanda českých (rádoby) komedií, ale tohle vypadá skvěle. :) S kamarádkou čekáme, až se sejdeme a uděláme si večer právě s tímhle filmem. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se Alita hodně líbila, mám podobné filmy ráda a nepřišlo mi, že to bylo bez logiky, ale každý to asi vidí jinak. :)
    Ženy v běhu jsou za mě v poslední době jediný TOP český film, který stojí za shlédnutí + Bajkeři, ti byli taky super.

    Hellboy byl pro mě tak trochu propadák, nic na tom filmu se mi nelíbilo. Klasický, starší, Hellboy byl mnohem lepší.

    Jinak co se týče doporučení, jediné na co si teď vzpomenu je The knight before christmas a Joker (který je pro mě TOP za letošní rok) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jokera chci taky videt a tak trosku postavu porovnat s predchozimi verzemi :-)

      Vymazat
  4. Ženy v běhu jsem též viděla. Na to, že většinou jsou české filmy nekoukatelné, tak tenhle mě příjemně překvapil :) Nového Hellboye jsem zato neviděla. Teda prvních pár minut a stačilo, byla to katastrofa :X

    OdpovědětVymazat
  5. Jsem typ, co české filmy moc nemusí, ale Ženy v běhu se vážně překvapivě daly a novému Hellboyovi se hodlám vyhnout, protože toho s Ronem mám ráda - oba dva filmy a nechci si kazit chuť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře děláš. U mě vyhrála zvědavost. Ale zkazit si to původní nenechám. Aspoň mám srovnání :-P

      Vymazat

Každý vzkaz pro mě znamená mnoho, často vykouzlí úsměv na tváři a rozhodně potěší. Děkuji každému, kdo pro mě ztratí pár vteřin života :-)




@lucylillianne